HOP

Dr. Pavelić traži zaustavljanje cijepljenja, dr. Demirović predvodi prosvjed protiv cijepljenja djece, a Milanović zastrašuje necijepljene!

Dr. Krešimir Pavelić je redoviti član Europske akademije znanosti i umjetnosti i EMBO akademije, dopisni član HAZU-a i član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.

VIDEO:

https://rumble.com/vj3lkj-dr.-paveli-objavio-zastraujue-rezultate-cijepljenja.html

Osnivač je i pročelnik Odjela za molekularnu medicinu Instituta ‘Ruđer Bošković’ i Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci – tvrdi da bi trebalo privesti pravdi sve one koji nastavljaju politiku cijepljena bez obzira na zastrašujuće kontraindikacije nakon cijepljenja pa i 10 000 mrtvih u EU, a do sada je cijepljenjeno preko 2 milijardi ljudi.

[ NE DIRAJTE DJECU❗]

Dobio sam informaciju da je na sutrašnjem popisu za cijepljenje u dvorani Zamet 106 (STOTINU I ŠESTERO) djece.

Drugim riječima, na području JEDNE županije imamo cca 212 roditelja koji su se buljeći u prokleti TV dali uvjeriti da je potpisati uštrcavanje EKSPERIMENTALNOG proizvoda za koji
ni proizvođač,
ni cjepitelj,
ni ministar,
ni stožer,
ni dnovinari,
ni oštromjeraši… ne preuzimaju odgovornost (❗) – za njihovo dobro!

Stoga činim jedino što mogu u vrijeme jednoumlja: dovodim struku pred dvoranu Zamet! Alma Demirović je doktorica medicinskih znanosti čije je dijete ozlijeđeno cjepivom, a Danijel Grgičin je doktor biofizike.

Okupljamo se od 8, a izjave za medije dajemo u 9 sati.

Dođite i pomozite nam oduprijeti se ovom kvazi-znanstvenom, politikantskom, ideološkom ludilu koje traži da na oltaru jeftine propagande žrtvujemo ne više samo sebe – već svoju djecu!-piše vjeroučitelj Ivan Pokupec .

Dva moja prijatelja se ne žele cijepiti. Ne mogu reći da su neodgovorni jer su po svemu super tipovi i hrabri i požrtvovni, ali ne žele se cijepiti. Kako da ja to riješim? Ali će oni sebe dovesti u glupu situaciju jer će sustav mjera biti takav  će im život biti težak, kompliciran… Neće moći otići na put, a mora otići. Ne bih im bio u koži, ali ne želim im suditi… – provalio je predsjednik Milanović.

Milanović je ovom izjavom potvrdio da će se  ova vlast  psihopatski ponašati prema zdravim ljudima , kao nekad nacional – socijalistička vlast u Njemačkoj.

Umjesto da spriječi daljnje cijepljenje on kao nekad gebelsovi stručnjaci propagande proziva”današnje kužne židive-necijepljene”.

ŽIDOVKA KOJA JE PREŽIVJELA HOLOKAUST PREPOZNAJE HOLOKAUST PREMA NECIJEPLJENIMA:

VIDEO:

https://rumble.com/vfpzxj-v.-sharav-preivjela-holokaust-danas-tvrdi-da-kovid-novi.html

I koje to budale na desnici takvog tipa nazivaju državnikom?  Što će nam državnici koji pozivaju u ime B. Gatesa na ludilo cijepljenih? Milijunski prosvijed u Londonu neki dan protiv korona ludila ništa ne znači ovom liku?

Ovu su neljudska zastrašivanja onih koji su tvrdili da je to jača gripa, kako maske ništa ne pomažu zdravima, a ovaj B. Gatesov cirkusant Milanović kovid je nazivao karijesom.

Video uživo:

https://fb.watch/6nTsw6YKK1/

“Ljudi će poludjeti od korone, prihvatimo to kao karijes, a ne tešku bolest”- Zoran prevrtljivi Milanović.

 

HOP