HOP

VIDEO: Meksički predsjednik nazvao farmaceutske kompanije -FAŠISTIMA, u Italiji kaos zbog kovid putovnica, muzičar Clapton nakon cjepiva potpuno UNIŠTEN!

Meksički predsjednik Andrés Manuel López Obrador i meksički epidemiolog Hugo López-Gatell upozoravaju, “ne smijemo se podvrgnuti diktatu velikih farmaceutskih fašista..”

“Još jedan predsjednik koji sada ima metu na leđima. Svi znamo tko bi mogao povući okidač”
Iako imaju 48% injektiranih meksički predsjednik ne želi pristati na pritiske da se svi moraju injektirati, a pogotovo ne nitko mlađi od 18 godina.

VIDEO:

https://rumble.com/vkl19k-meksiki-predsjednik-stoerae-nazvao-faistima.html?mref=6zof&mrefc=2

Prevela A. Pašić.

KAOS U TALIJANSKOM PARLAMENTU: Poslanici se pobunili protiv kovid putovnica

Tijekom debate o kovid putovnici, u talijanskom parlamentu došlo je do pravog kaosa! Poslanici koji se protive uvođenju zdravstvenih propusnica, tzv. “zelenog pasoša” za cijepljene napravili su urnebesnu predstavu u nastojanju da spriječe donošenje propisa koji se tiču obaveznog cijepljenja. Temperamentni Talijani su napustili poslaničke klupe, držeći u rukama transparente sa natpisom “Ne zelenom pasošu”, usljed čega je došlo do komešanja i jurnjave.

E. Clapton je jedan od najvećih gitarista svijeta koji svjedoči da poslije druge doze cijepiva ne može više svirati gitaru, ruke mu gore od vrućine. Tvrdi da je cjepivo prevara i ne želi da i drugi budu žrtva ove manipulacije.

-Sydney se budi i to onaj dio Sydneya gdje živi skoro 2 milijuna ljudi koji je još dodatno zaključan, mi smo ko logor u logoru predstoji nam ko partizanima skrivati se dok obavljamo normalne životne aktivnosti vozeći se po svom “logoru”…te izbjegavati policijsko-vojne patrole a sve to…radi čega?-piše urednik lista Domovina P. Mamić.

Na jesen ćemo svakako cijepiti djecu, ali kako je cjepivo dobrovoljno za odrasle bit će i za djecu?… -govori Capak.

-Mogu biti zadovoljna jer je gotovo 100 posto djelatnika i 80 posto medicinski sestara cijepljeno. Bit ću zadovoljnija kada ih se cijepi 100 posto. -kaže žena iz Zavidovića, A. Markotić. Slučajevi poput onog E. Claptona nju ne diraju previše. Pretvaraju li se medicinski stučnjaci Markotić i Capak u neofašiste?

 

HOP