HOP

Dr. Sladoljev pita zašto PCR test se ne uzima od sline?! Američka ex ‘stožerašica’ Celeste Solum tvrdi da se Corona PCR “testom” ugrađuje mikročip?!

Upit liječnika iz HZJZ (Hrvatski zavod za javno zdravstvo gdje je smješten Glavni Stan Kovid stožera) u vezi inzistiranja, maltretiranja uzimanjem briseva iz nosa!”Postovani kolega Sladoljev, molim odgovor: moze li se test na tzv. coronu (i pcr i brzi), raditi iz sline?
Iz HZJZ kolegici nisu nista na to pitanje odgovorili. Slusajuci svjetske postene strucnjake – moze. Hvala na svemu!
Sa postovanjem. X”

Pa naravno da može. Što ne poznaju više ni anatomiju? Udisati i izdisati možemo i kroz nos i usta i odvojeno i istovremeno!

“Puno Vam hvala! To iz HZJZ nisu htjeli odgovoriti! Ne razumijem zasto kolege dopustaju svrdlanje po nosu….veliki pozz”-piše dr. S. Sladoljev.

Bivša uposlenica FEMA -e Celeste Solum tvrdi da se Corona PCR “testom” ugrađuje mikročip.
Dakle, “testovi” nazofaringealnog Covid19 PCR -a nikada nisu bili testovi. Ugrađuju čipove, ubacujući Nanobote nazvane Nanites kao biološko oružje, dok u isto vrijeme prikupljaju DNK.
PCR štapić se gura ravno u nazofarinks iza nosa i čela gdje su vam oči. Nalazi se na krvno -moždanoj barijeri i pored epifize. Ovim Bio oružjem napadaju na osjetila, ubijaju intuiciju i sposobnost kognitivnog razmišljanja. Ovo je rat? Ozbiljno ratovanje?

Sastavljanje nano čestica ugljika pod vanjskim elektromagnetskim djelovanjem. Iz ovog razloga neki upozoravaju da bi se nano čestice u krvi, a koje su tu dospjele injektiranjem, mogle uvezivati putem 5G mreže. Na ovaj način ljudsko tijelo bi postalo i baterija i hardware koji bi se preko D:wave i imaginarnog” optičkog kabla (svatko bi imao svoj Cloud) moglo uvezati na npr. kvantno računalo tj server.-piše M.B.

HOP