HOP

Ekskluzivno: OTKRIVENE NAJSMRTONOSNIJE SERIJE tzv. CJEPIVA

EKSKLUZIVNO

mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

NAJSMRTONOSNIJE SERIJE tzv. CJEPIVA – OTKRIVENE

 

Podaci guvernera SAD-a otkrivaju da je svaku pojedinačnu smrt uslijed cijepljenja protiv COVID-a uzrokovalo samo 4 do 5% proizvedenih serija cjepiva protiv COVID-a, ali su ih regulatorna tijela za medicinu odbila povući.

Upravo objavljena informacija na The expose.

Prenosimo Vam je u cijelosti.

 

Istraživanje službenih podataka američke vlade, koje je dostavio Centar za kontrolu bolesti, otkrilo je da je iznimno velik broj nuspojava i smrtnih slučajeva prijavljen mnogo puta u odnosu na određene serije cjepiva protiv Covid-19.

To znači da su najsmrtonosnije serije cjepiva protiv Covid-19 sada identificirane, ali su ih regulatorna tijela za medicinu odbila povući i još uvijek se daju javnosti.

Brojke otkrivaju da je svaki smrtni slučaj prijavljen kao nuspojava na injekcije Covid-19 uzrokovan sa samo 4 do 5% proizvedenih serija Pfizer i Moderna Covid-19 cjepiva.

Ali ono što je možda više zabrinjavajuće je da je mala manjina “smrtonosnih” serija bila distribuirana širom Sjedinjenih Država, dok su druge “benigne” serije poslane na samo nekoliko lokacija.

https://expose-news.com/2022/09/08/gov-data-4percent-batches-caused-all-covid-jab-deaths/

 

Podaci korišteni u istrazi preuzeti su iz javno dostupne VAERS baze podataka koju možete pogledati ovdje . Sustav prijavljivanja nuspojava cjepiva ( VAERS ) američki je program za sigurnost cjepiva, kojim zajednički upravljaju Američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i Uprava za hranu i lijekove (FDA).

Program prikuplja informacije putem izvješća liječnika, medicinskih sestara i pacijenata o nuspojavama (mogućim štetnim nuspojavama) koje se javljaju nakon primjene cjepiva kako bi se utvrdilo je li omjer rizika i koristi dovoljno visok da opravda daljnju upotrebu bilo kojeg određenog cjepiva. .

Izvješća izvučena iz baze podataka bila su ona koja su predana do 15. listopada 2021. i uključivala su sve nuspojave prijavljene na Pfizer i Moderna mRNA injekcije Covid-19, kao i sve nuspojave prijavljene na cjepiva protiv gripe; koji su korišteni za generiranje skupa kontrolnih podataka.

Baza podataka VAERS pokazala je ukupno 1608 izvješća o nuspojavama protiv cjepiva protiv gripe uz 15 smrtnih slučajeva i 73 hospitalizacije. Ukupan broj vraćenih brojeva serija bio je 494.

‘Broj serije’ je određeni niz brojeva i slova koji prati određenu seriju cjepiva od proizvodnje do ruke osobe i obično se nalazi na naljepnici cjepiva ili pratećem pakiranju.

Gornji grafikon prikazuje broj izvješća o štetnim događajima podnesenim VAERS-u u vezi s cjepivima protiv gripe razvrstanih prema broju serije cjepiva koje je primijenjeno prije štetnog događaja.

Osim nekoliko skokova, broj nuspojava po broju serije bio je općenito isti, s ne više od 26 izvješća napravljenih protiv jednog broja serije cjepiva protiv gripe.

 

Gornji grafikoni pokazuju broj serija prema broju prijava nuspojava po seriji za cjepiva protiv gripe. Pokazuje da je 33% serija (165 / 494) imalo samo jednu prijavu nuspojave, dok je samo 0,6% serija (3 / 494) imalo najmanje 20 prijava nuspojava.

Gornji grafikon pokazuje koliko je puta određeni broj serije identificiran u izvješću o nuspojavama od kojih je osoba umrla nakon cijepljenja protiv gripe. Devedeset sedam posto serija (480 / 494) bilo je povezano s nula smrtnih slučajeva, dok je 13 grupa bilo povezano s jednom smrću, a 1 serija je bila povezana s 2 smrti.

 

Gornji grafikon prikazuje broj država unutar SAD-a u koje je distribuiran određeni log broj cjepiva protiv gripe.

Podaci VAERS-a pokazuju da je 44% lotova (219 / 494) poslano u samo jednu državu unutar SAD-a, dok je daljnjih 17% (86 / 494) poslano u 2 države, 10% (50 / 494) je poslano u 3 države, 5% (24 / 494) poslano je u 4 države, 3% (17 / 494) poslano je u 5 država, 2% (11 / 494) poslano je u 6 država, a samo 0,4 (2 / 494) poslani su u 12 država unutar SAD-a.

Svi gore navedeni podaci zatim su korišteni kao kontrolni skup podataka za usporedbu s VAERS podacima za Pfizer i Moderna mRNA Covid-19 cjepiva.

 

Baza podataka VAERS pokazala je ukupno 171.463 izvješća o nuspojavama protiv Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19 uz 2.828 smrtnih slučajeva i 14.262 hospitalizacije. Ukupan broj vraćenih brojeva serija bio je 4.522.

Sami ovi podaci pokazuju da je bilo 106 puta više nuspojava, 189 puta više smrtnih slučajeva i 195 puta više hospitalizacija zbog uboda Pfizer Covid-19 nego što je bilo zbog svih drugih cjepiva protiv gripe zajedno.

Gornji grafikon prikazuje broj prijava štetnih događaja podnesenih VAERS-u u vezi s Pfizerovim cjepivom protiv Covid-19 razvrstanih prema broju serije cjepiva koje je primijenjeno prije štetnog događaja. Nažalost, nemamo pouzdane informacije o standardnim veličinama parcela.

Najveći broj prijava nuspojava podnesenih VAERS-u u odnosu na pojedinačni broj serije cjepiva protiv gripe bio je 26. Što još više šokira otkriće da je najveći broj prijava nuspojava podnesenih VAERS-u u odnosu na jedan broj serije Pfizera Cjepiva protiv Covid-19 do 15. listopada 2021. bilo je 3563, a to nije anomalija.

Tisuće izvještaja o nuspojavama napravljene su protiv jednog broja serije Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19 mnogo puta, a nažalost, cjepivo Moderna protiv Covid-19 nije prošlo ništa bolje.

 

Baza podataka VAERS pokazala je ukupno 188.998 izvješća o nuspojavama protiv cjepiva Moderna Covid-19 uz 2.603 smrti i 10.225 hospitalizacija. Ukupan broj vraćenih brojeva serija bio je 5.510.

Sami ovi podaci pokazuju da je bilo 118 puta više nuspojava, 174 puta više smrtnih slučajeva i 140 puta više hospitalizacija zbog uboda Moderna Covid-19 nego što je bilo zbog svih drugih cjepiva protiv gripe zajedno.

Gornji grafikon prikazuje broj prijava nuspojava podnesenih VAERS-u protiv cjepiva Moderna protiv Covid-19 razvrstanih prema broju serije cjepiva koje je primijenjeno prije štetnog događaja, i pokazuje da je Moderna injekcija prošla još gore od Pfizerove injekcije. u ovom odjelu s najvećim brojem izvješća o nuspojavama u odnosu na jednu seriju cjepiva Moderna protiv Covid-19 od ukupno nevjerojatnih 4967.

 

Gornji grafikon prikazuje broj serija u odnosu na raspon nuspojava prijavljenih po seriji Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19. Podaci otkrivaju da je 2908 grupa (64%) imalo samo jedno izvješće o štetnom događaju protiv njih, dok su 2 specifične serije imale više od 3000 prijava štetnih događaja protiv njih.

Šokantno je, možemo vidjeti iz podataka da je 30 serija Pfizerovog cjepiva imalo između 1.000 i 1.499 izvješća o nuspojavama po seriji, drugih 20 serija je imalo između 1.500 i 1.999 prijava nuspojava po seriji, a još 23 serije imalo je između 2.000 i 2.499 nuspojava izvješća po lotu.

To sugerira da je postojao mali broj opasnih serija Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19 i velika količina naizgled bezopasnih (barem kratkoročno) serija Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19.

 

Ali istraživanje podataka VAERS-a također je otkrilo da su prijavljeni smrtni slučajevi uzrokovani Pfizerovim cjepivom ponovno povezani samo s određenim serijama uboda. Gornji grafikon pokazuje da 96% serija Pfizerovog cjepiva nije imalo niti jedan smrtni slučaj protiv njih. Što znači da je 2.828 prijavljenih smrtnih slučajeva povezano sa samo 4% serija Pfizerovog cjepiva.

Pet brojeva serije bilo je povezano s 61-80 smrtnih slučajeva svaki, daljnjih 5 brojeva serije bilo je povezano s 81-100 smrti svaki, a samo 2 odvojena broja serije bila su povezana s više od 100 smrti svaki.

 

Isto se može vidjeti i za cjepivo Moderna Covid-19. Devedeset pet posto serija Moderna cjepiva nije imalo niti jedan smrtni slučaj protiv njih. Što znači da su 2603 smrtna slučaja bila povezana sa samo 5% serija cjepiva Moderna.

 

Trinaest brojeva serije bilo je povezano s 41-60 smrtnih slučajeva svaki, 2 broja serije bila su povezana s 61-80 smrti svaki, a 1 broj serije bio je povezan s 81-100 smrti.

 

Istraga podataka VAERS-a također je otkrila da su određene serije cjepiva Pfizer i Moderna Covid-19 koje su distribuirane u između 13 i 50 država diljem SAD-a imale neuobičajeno visok broj prijava nuspojava i smrtnih slučajeva u usporedbi s serijama koje su distribuirane u 12 država ili manje diljem SAD-a

 

Kao što možete vidjeti iz gornje tablice, 4289 različitih serija Pfizerovog cjepiva distribuirano je u 12 država ili manje diljem SAD-a, bilježeći 9141 prijavu nuspojava uz 99 smrtnih slučajeva i 657 hospitalizacija. To je jednako prosjeku od 2 izvješća o nuspojavama po seriji i 0 smrti i hospitalizacija.

Međutim, daljnjih 130 različitih serija Pfizerovog cjepiva distribuirano je između 13-50 država diljem SAD-a, zabilježivši 166.170 prijava nuspojava, 2.799 smrtnih slučajeva i 14.155 hospitalizacija. To je jednako prosječno 1278 prijava nuspojava po broju serije, uz 22 smrtna slučaja i 109 hospitalizacija.

Ovi podaci, dakle, pokazuju da je svaki lot od 130 različitih brojeva serija Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19 distribuiranog u više od 13 država, u prosjeku oštetio 639 puta više ljudi, hospitalizirao u prosjeku 109 puta više ljudi i ubio u prosjeku 22 puta više ljudi.

Gornji grafikon s lijeve strane prikazuje broj izvješća o neželjenim događajima prema broju serije poslanih u 13 ili više država diljem SAD-a. Ovaj grafikon identificirao je stvarne brojeve serija Pfizerovog cjepiva koje je izazvalo najviše štete u SAD-u. Od kojih je najštetniji broj ‘EK9231’; uzrokujući više od 3500 izvješća o neželjenim događajima.

 

Gornji grafikon s lijeve strane prikazuje broj smrtnih slučajeva prijavljenih kao nuspojave na cjepivo Pfizer prema broju serije poslanom u 13+ država diljem SAD-a. Ovaj grafikon identificirao je stvarne brojeve serija Pfizerovog cjepiva koje je uzrokovalo najviše smrtnih slučajeva u SAD-u. Najsmrtonosniji od njih je ‘EN6201’ koji je uzrokovao gotovo 120 smrti.

 

Gornji grafikon s lijeve strane prikazuje broj izvješća o nuspojavama protiv cjepiva Moderna prema broju serije poslanih u 13 ili više država diljem SAD-a. Ovaj grafikon identificirao je stvarne brojeve serija cjepiva Moderna koje je izazvalo najviše štete u SAD-u.

Od kojih je najštetniji broj ‘039K20A’; uzrokujući više od 4000 izvješća o neželjenim događajima.

 

Drugoj najštetnijoj seriji cjepiva Moderna dodijeljen je broj serije ‘041L20A’, a medijska izvješća pokazuju da ga je Agencija za zdravstvenu zaštitu okruga Orange zapravo povukla u siječnju 2021. nakon izvješća o alergijskim reakcijama.

 
 

Gornji grafikon s lijeve strane prikazuje broj smrtnih slučajeva prijavljenih kao nuspojave na cjepivo Moderna prema broju serije poslanom u 13+ država diljem SAD-a. Ovaj grafikon identificirao je stvarne brojeve serija cjepiva Moderna koje je uzrokovalo najviše smrtnih slučajeva u SAD-u. Od kojih je najsmrtonosniji broj serije ‘039K20A’ koji uzrokuje gotovo 100 smrti.

 

Zaključak

Ovo istraživanje podataka VAERS-a otkriva nekoliko zabrinjavajućih nalaza koji zahtijevaju daljnju istragu, ali također dovodi do pitanja zašto vlasti u SAD-u, koje bi trebale nadzirati sigurnost cjepiva protiv Covid-19, to nisu same otkrile.

Podaci jasno pokazuju da je kampanja cijepljenja protiv Covid-19 bila znatno štetnija i smrtonosnija od kampanje cijepljenja protiv gripe. Sama ova činjenica nameće pitanje kako je savjetodavni odbor FDA-e uopće mogao glasovati sa sedamnaest prema nula u korist odobrenja Pfizerovog cjepiva za upotrebu kod djece od 5 do 11 godina.

Jedan član savjetodavnog odbora Uprave za hranu i lijekove (FDA) s pravom glasa priznao je da se neće u potpunosti znati je li Pfizerovo cjepivo sigurno za djecu od 5 do 11 godina dok se ne počne primjenjivati.

Dr. Eric Rubin sa Sveučilišta Harvard rekao je – “Nikada nećemo saznati koliko je cjepivo sigurno ako ga ne počnemo davati, a to jednostavno tako ide”.

Ali istraga VAERS-a također je identificirala određene serije cjepiva Pfizer i Moderna koje su uzrokovale najveću štetu diljem SAD-a, što dovodi do drugih iznimno ozbiljnih pitanja koja zahtijevaju hitne odgovore.

Zašto su se određene serije cjepiva pokazale štetnijima od drugih?

Zašto su se određene serije cjepiva protiv Covid-19 pokazale smrtonosnijima od drugih?

Zašto su najštetnija i najsmrtonosnija cjepiva protiv Covid-19 distribuirana diljem SAD-a, dok su najmanje štetna i smrtonosna distribuirana samo u nekoliko država? Je li to učinjeno namjerno?

Može li to biti samo problem kontrole kvalitete?

Pfizerov zviždač iz proizvodnog pogona u Kansasu ipak je otkrio da se “Ljudi tjeraju da potpišu stvari koje inače ne bi, a onda se pitaju zašto njihovi zaposlenici to ne prihvaćaju”.

HOP