U ARGENTINI PRONAĐEN GROB ADOLFA HITLERA – UMRO SA 94 GODINE!

0
59832

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada Bariloche pronašli grob Adolfa Hitlera. 

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 km šume, a jedini prilaz je sa uvale brodom dok vas sa obližnjeg brda pokrivaju osmatračnice za stražare.

 

Grob je pronađen 70 m od imanja u šumi a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše “OVDJE LEŽI ADOLF HITLER FIRER TREĆEG RAJHA”.

Arheolozi su predali zahtjev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i usporede Hitlerovu DNK. Imanje je bilo u vlasništvu direktora MERCEDESA u Argentini koji je ujedno bio i najveći pristalica nacizma.

U Argentini je živjelo preko 60 000 nacista od kojih su i neki najokrutniji tvorci logora smrti trećeg rajha..

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju su rusi tvrdili da pripada Hitleru.

Lobanja uopće nije muška nego ženska i najvjerovatnije pripada EVI BRAUN hitlerovoj ljubavi..

OVO OTKRIĆE mijenja kompletnu povijest koju su nas u školama učili ,a 2014 godine je američki FBI u javnost pustio preko 700 tajnih dokumenata u kojima se vidi da su 20 godina tragali za Hitlerom nakon njegove navodne smrti..Zašto su tragali ako se ubio??

Istina je zapravo sljedeća:Nakon što je pobjegao iz svog bunkera u Berlinu on je podzemnim tunelima došao do aerodroma Thempelton koji je 400 m udaljen od njegovog bunkera.. To je bilo 7 dana prije njegovog takozvanog ubojstva i zadnji dan prije nego će Rusi zauzeti taj aerodrom.

Sa tog aerodroma je 21 travnja 1945 – 12 aviona poletjelo u nepoznatom pravcu. Jedan od tih aviona stigao je u Galiciju ( Španjolska) koja je bila neutralna zemlja, a kojom je upravljao diktator Franko.

On je bio Hitlerov najveći prijatelj i kome je Njemačka dala milione maraka.

Nakon dolaska u Galiciju Hitlera su u luci VIGO čekale 62 U-BOAT podmornice.Četiri su prevozile najbitnije ljude Rajha koji su tu stigli sa Hitlerom i njihovu imovinu prema Argentini, a ostale su bila podrška.

Njihova jedina i zadnja stanica bila su Kanarska ostrva koja su pripadala neutralnoj Španiji. Tu su dopunili zalihe za svoj put prema Argentini.

Njemački novac je dat Francisku Franku  da na Kanarskim otocima izgradi podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali. Zašto da gradi bazu za podmornice kad Španjolska u to vrijeme nije imala podmornice? To se nitko nikada nije zapitao..

Ustvari 7 kilometara tunela i baza na Kanarskim otocima je bila ispostava za Hitlerove podmornice koje su harale atlantikom i ujedno mjesto sa koga je pobjegao u Argentinu.

On je tako prebačen u Argentinu gdje je živio sve do smrti 1984 godine, kada je imao 94 godine starosti..

On je ispratio mnoge svjetske vladare u grob, a sam je doživio prirodnu smrt slobodan. Čeka se odluka Argentinske vlade da li će dopustiti da se njegov grob ekshumira.

 

izvor: Bhmagazin.org

HOP