HOP

PRIJATELJ TRUMPA KRIMINALAC KARIĆ KOJI SE SKRIVA U RUSIJI, ŽELI ORGANIZIRATI SASTANAK PUTIN-TRUMP

View post on imgur.com

Na opću sreću naših susjeda izabran je Donald Trump. Već se javio njegov prijatelj Karić, kako će u Beogradu na opće veselje Srba, Pernara i naše desnice organizirati sastanak Trump-Putin.

Bogoljub Karić kada je pokrao Srbiju, zbrisao je u Rusiju, poput naših lopova, obrazac je isti.

Kako Blic saznaje, ministarstvo pravde Srbije je obaviješteno da Karićevo izručenje nije moguće jer je on zatražio azil, koji mu je i odobren. Bivši vlasnik Mobtela i prvi čovjek pokreta Snaga Srbije osumnjičen je da je državu oštetio za oko 40 milijuna eura.

Braća Bogoljub i Sreten Karić su u veljači 2008. odlučili krenuti stopama Mirjane Marković i njezina sina Marka Miloševića i zatražiti azil od ruskih vlasti. Moskva je tada već donijela skandaloznu odluku o davanju azila Mirjani Marković i Marku Miloševiću, koji su također na Interpolovoj tjeralici, podsjeća Blic.

– Teško se boravak Karića u Rusiji može nazvati skrivanjem. Oni tamo uživaju svu zaštitu i neometano vode svoje poslove. Rusija je meka za lopove sa ovih prostora.

http://www.telegraf.rs/vesti/2449627-melanija-tramp-pozdravila-srpskim-pozdravom-i-podigla-tri-prsta-video

Melanija Trump kao prava Slovenka već dobro barata sa tri prsta kad pozdravlja  obožavatelje. Karić će sigurno Trumpa naučiti kako se dižu tri prsta…

Vremena se mijenjaju…nekada…

Na kraju dajemo zanimljiv video pregled predsjednika SAD-a;

 

 

 

 

HOP