HOP

MILORADA PLENKOVIĆA BRINU ‘HOSOVE’ PLOČE, ČETNIČKE SU ANTIFAŠISTIČKE, A BANDITIĆ LAFONTANA I MRAK SATARAŠ BORE SE ZA FONTANE

Milorada Plenkovića brinu HOS-ove ploče u Jasenovcu, njihova smrt znatno manje, a tko ih je ubio niti najmanje. Ostalo ga nema što brinuti, ostalo su upropastili njegovi savjetnici Valentić i Gregurić zvani Mirko Vatrogasac, pa ionako više nemaju što upropastiti, te on može spavati miran.

HOS-ove ploče su biti ili ne biti. One četničke po Borovom selu su domoljubne, a četnici osim što su koljači, ubojice i silovatelji, oni su i antifašisti po novijoj Pupovac-Vučić povijesti. I zato Milorad Plenković ne brine, tajo je bio crveni antifašista, a ovi su crni antifašisti.

Inače skoči na svaki mig Andreja Pupovca. Kada treba opravadati 20000 kuna spiskanih od Andreja Pupovca na neke mačke u toplicama, to Milorad Plenković razumije, kada treba spiskati lovicu na bankomatu bez pokrića u iznosu od 3,8 milijuna kuna i to Milorad Plenković razumije, treba jednostavno živjeti i gledati narod kako složno kopa po kontejnerima u Topuskom i Zagrebu i potpomagati ugroženog Andreja Pupovca.

U gradu Zagrebu za vlast se bore Pero krivotvoritelj, zvani Pernar, kojem svako malo pokušavaju skinuti srpski imunitet u Saboru, ali on čvrsto drži tri prsta u zraku,što će mu pomoći i novinar Rašeta u njegovom izbornom stožeru, samo još fali da u izborni stožer uđe i general JNA-a Rašeta i poznati ubojica snimatelja HRT-a Gordana Lederera. On zna najbolje kako postupati sa protivničkim medijima.

Mrak Sataraš i Banditić bore se oko fontana, poput Leonida Brežnjeva. Od svuda izviru fontane, pa uskoro očekujemo uz enormne račune za vodu i samu Veneciju na Cvjetnom, da Horvatinčić može neometano pristajati s novom jahtom, a Andrej Pupovac u miru gondolom otići do Sabora, da ga nitko onako ugroženog gradnjom vila po bijelom svijetu ne može vrijeđati.

Od kandidata još se spominje opatica Švaljek, poštena do srži, nadamo se kako će sada konačno zaposliti muža bez natječaja u holdingu ako pobijedi Banditića Lafontanu, jer prvi puta je bila provaljena u toj ideji…još samo da se umjesto gospe komunistima iznad Sabora ukaže Putin, pa svi mirno mogu u Kumrovec na hodočašće…a vi i dalje kopajte po kontejnerima, jer spasioc Pernar čeka Putinov lik iznad Sabora i nema vremena za vas, sada spašava Palestince od Židova i masona.

Piše domoljubni Večernji da bi uklanjanje zvijezde petokrake izazvalo revolt naroda. Pa normalno, zvijezdom su opljačkali stanove, tvornice, banke, pobili narod i to nazvali antifašizmom i oslobođenjem, a za tim bi narod strašno žalio. Jutarnji slavi zbog nekog neuspjeha (?) Thompsona i divi se čobanici Breni zvanoj Fahreta, koja  pati u vili jer je Jugoslavenka i nema Juge, Yugića, Fićeka, redova za deterdžent i bonova za gorivo, Golog otoka i Udbe. Ma ne brini drugarice čobanice, svega toga ima u izobilju, samo se ti vrati od kuda si došla i peci ćevape u lokalnom čumezu ili ti zdravljaku do smrti.

Svaka sličnost za stvarnim likovima je slučajna.

HOP