HOP

Jadranka Vlaisavljević Kosor građane je uništila ovršnim zakonom, a branitelje lažnjacima

“Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU OVRŠNOG ZAKONA Proglašavam Ovršni zakon, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 23. studenoga 2010. godine. Klasa: 011-01/10-01/128 Urbroj: 71-05-03/1-10-2 Zagreb, 26. b, 26. studenoga 2010.

Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović, v. r. premijerka Jadranka Kosor u tom vremenu nije se zaustavila samo na tome već je duboko rukom posegnula na ezistencionalni opstanak Hrvatski branitelja te stvorila preduvjet za dugogodišnj opstanak osmišljene pljačke . 

Sanacija banaka novcima građana je koštala samo glavnicom 5,5 milijardi dolara, a banke su potom prodane za 5,4 milijarde kuna! 27 banaka i štedionica otišlo je u stečaj. Pribrojimo li tome i kamatu na glavnicu od 5,5 milijardi dolara cifra dobro prelazi 10 milijardi dolara. Povežemo li obje činjenice vrlo lako saznajemo tko je kriv za iseljavanje građana. Ako tome pridodamo prodaju INA-e i štetu koja je nastala neulaganjem u INA-u od 6 milijardi, čovjek se pita gdje mi to živimo.

Ipak priča o Jadranki Kosor je počela puno ranije…Ova država se raspada jer je na trulim temeljima komunizma stvorena, deset godina je Jadranka Vlaisavljevic (uzela prezime udbaškog službenika Mirka Kosora) vodila ministarstvo Branitelja, a da branitelji niti riječ nisu rekli protiv nje, sebi dodijelila čin brigadira, a niti dan nije bila u ratu.

Tako je izmislila njena ekipa hrpu lažnjaka među braniteljima, poslušnu vojsku Hdza, a pravi branitelji nikada nisu mogli ostvariti prava, dok u medijski prostor je uvela lažne braniteljske medije za ispiranje mozga. Sad branitelji njima vjeruju ali do danas nisu u stanju rasvijetliti ubojstvo dozapovjednika Mate Lučića u Kiseljaku, kojeg narod slavi, a istinu ne zna,  što je kodna akcija Lukavac 93, te sve o zapovjednicima Vareša. Laž je draža, jer skriva ubojice, od ubojica i lažnih branitelja radi žrtve …klasična komunistička propaganda iz koje je razvidno koliko mrze zemlju u kojoj žive.

U Haagu je general Praljak rekao kako je ludost što je morao platiti srpskoj strani 1, 8 milijun dolara za liječenje hvo boraca (prvo Srbi rane vojnike HVO-a, a poslije ga liječe), a isto tako je ludost dati oružje muslimanima da pucaju po Hrvatima.

Sve te ratne svinjarije jeftino su prolazile kraj Jadranke Kosor, Vlaisavljević , broj branitelja povećao se na 500 000, a proračun se trošio za lažnjake. Ivo Sanader je dobio čin vojni za samo jedan dan vojnog djelovanja u splitskom kazalištu, zvanje pukovnik, Ćiro Blažević je dogurao i do generala bojnika, Šeks general potpukovnika i naravno da svi ti činovi nose ogromne privilegije. Sve to nije izazvalo šator, pobunu branitelja, jer je lažnjaka bilo sve više, a oni pravi su samoubojstvom presudili sebi. Danas su lažnjaci najglasniji u medijima. Lažnjaci u vladi, Saboru, policiji, privredi… oni su danas nove svetinje.

Vlaisavljevićka je uništila narod ovrhama i branitelje lažnjacima. Lažnjaci su postali osnova sprdnje s braniteljskom populacijom. Oni su dobivali novac, dok su pravi branitelji umirali od gladi i neimaštine.

HOP