HOP

Marić spašen, a MOST otjeran kako bi Pupovac ušao u vladu i svima tumačio na koji će način rekonstruirati vladu?!

Pupovac je izjavio ovih dana kako je MOST želio destabilizirati vladu. Kada to on govori, istina je sigurno nešto drugo.  Koliko je ovaj nakaradni lik siguran u sebe sublimirano je u drugoj njegovoj izjavi; kako će biti rekonstrukcija vlade i veća od očekivane, odnosno kako Plenković neće samo 4 bivša mostova ministra zamijeniti. Prema izrečenom ispada da je Pupovac premijer i odlučuje kada, gdje i koliko će se mijenjati vlada. 

HDZ i njegova klapa spasili su todorićevog pulena Marića po novonastaloj situaciji, kako bi MOST proglasili izdajnicima i u vladu ugurali sigurno Pupovca, a prema svemu sudeći i Vrdoljaka, koji više pak prema njegovoj izjavi ne bi išao u koaliciju s SDP-om jer Bernardić nije dobar vođa neokomunista.

Ispada da su Hasanbegović, Esih, Glasnović i Culej spasili agrokorovog pulena Marića, da bi olakšali Pupovcu ulazak u vladu. Briljantan potez. MOST je lošije rješenje od velikosrbina koji već godinama plindra naš proračun. Sada u vladi imamo tajkunčeka Marića i srpskog tzv. nacionalistu punih džepova. To je bolje od novih izbora?

I na kraju će Hasanbegović biti izbačen iz HDZ-a, jer je na listi B. Esih u Zagrebu. Sjajna taktika.

HOP