Probudi se, konačno, hrvatski narode

Danas je u Zagrebu u 66. godini umro odvjetnik Marijan Hanžeković. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izdala je priopćenje u povodu smrti njezinog prijatelja Hanžekovića. U toj izjavi, između ostaloga, posebno je istaknula  kako je pokojni odvjetnik Hanžeković, čovjek koji je nemilosrdno i bezskrupolozno pljačkao najsiromašnije dijelove hrvatskog stanovništva, i na njima se silno obogatio, “bio istinski humanist”.

Svatko tko zna tumačiti tu izopačenost, mora sada doći do spoznaje – tko je, što je i za koga radi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Prema pisanju današnjeg Jutarnjeg lista, “djed Marijana Handžekovića bio je mason, a otac partizan”. Također, današnji Večernji list je objavio “kako Hanžeković nije skrivao da je bio mason i član Trilaterale”.

Uvijek sam govorio i pisao kako će Kolinda Grabar-Kitarović svoje pravo lice otkriti u ovakvim trenutcima, kad na drugi svijet budu odlazili njezini prijatelji koji su tijekom svojeg života, za đavolske ideje i planove, radili protiv vitalnih interesa svojeg vlastitog – hrvatskog naroda. Sreća je što postoji Bog i što nitko na ovom svijetu ne živi vječno, a posebno ne zli ljudi, koji su cijeli svoj život pokušavali dokazati kako nema Boga.

Hrvatski narode, nemoj vjerovati Kolindi Grabar – Kitarović ni onda kad nas svojim velikim osmjehom i domoljubnim porukama pokušava uvjeriti da radi u interesu Hrvatske.

Izvor spasimo Hrvatsku

Hop