HOP

Slavimo žrtvu Isusa danas za spas svijeta, svijeta koji i danas u ovoj svetoj zemlji gura Jude, Pilate i ‘istanbulsku ološ’ na vlasti

Danas slavimo uskrsnuće. Nakon velike žrtve Isusa pred razjarenom masom željne krvi Isusove, on je bio razapet na križu. Razapet je na križu jer je pomagao ljudima, liječio ih i pokretao sve dobro u njima.

To je strašno smetalo velikom zlu koje je tada, kao i danas, vladalo svijetom. Danas se razapinju ljudi koji slijede njegov naum o boljem svijetu.

U nas saborski zastupnici bez trunke savjesti žele izglasati Istanbulsku konvenciju i narugati se Bogu. Taj pokvareni ološ sakrio se iza Božjeg stvorenja žene i sada kroz navodnu obranu njenih prava ruši značaj Boga. Sve to za velike plaće i privilegije. Kao što su uništili Hrvatsku, sada žele uništiti Boga, a za taj naum država će dobiti milijardu judinih škuda. Rada Borić time će postati Bog ovog izdajničkog ološa. Ona će određivati kako što bolje uništiti Božju obitelj. U tomu će pomagati ova odurna izdajnička vlast.

Krv poginulih prestat će biti bitna, kao što su se zvijeri naslađivale krvlju Isusovom.

Odurno je danas u crkvi gledati Jude i Pilate koji slave onog istog Isusa kojeg su u Saboru izdali. I ponovo preko medija postavili svoga boga Tita koji je ubijao Božja stvorenja. Zamijenili su ljudsku dobrotu i krv za novac i privilegije.

Između vlade i sabora je crkva koju oni više ne vide. Vide novac i svoju pohlepu.

Sretan Uskrs narode, a ovom ološu na vlasti, Saboru i politici želimo da im djecu odgajaju po Istanbulskoj konvenciji, naša će biti Božja jer mi smo Hrvati, koji su obranili kršćanstvo od turskih zvijeri puštenih u Europu zahvaljujući izdaji Srba kod Nikopolja, izdajom kršćanske vojske. Danas su ti isti predvodnici Istanbulske konvencije protiv nas.

Uzdajmo se u Boga, jer kao što nas je spasio 1991. godine od istog bezbožničkog zla, tako će nas spasiti i danas. Izdali su nas tada kao i danas bezbožnici komunisti i prokletnici sa istoka.

Neka je vječna slava božja u vijekove! Sretan Uskrs!

Uredništvo HOP portala