HOP

Danas će kradezekomunisti iz HDZ-a konačno pokopati Tuđmanov HDZ sa IK protiv koje će glasati sin predsjednika Tuđmana!

Stranka desnih komunista HDZ konačno je pokazala svoje pravo lice. Toliko se klela u katoličanstvo da je napravila ono što nitko nije očekivao, okrenula leđa dugogodišnjem suradniku, katoličkoj crkvi i svrstala se na stranu protudržavne srboslavenske stranke SDP-a, lopovske stranke HNS, separatističke stranke IDS, prevarantske stranke Živi zid, aferaške stranke Milana Veličanstvenog  Bandića i time pokazala da su svi oni jedno isto komunističko tijelo, prepuno komunističkih bandita, koji dišu isključivo za novac, protiv naroda, kao što su to činili i u Jugoslaviji.

Svi su oni borci protiv fašizma, da bi tim opravdavali svoj lopovluk. Hrvatska daje oko milijarde kuna za pljačkaške udruge, koje ne rade ništa, ne štite ženska i ljudska prava i sada baš iz tih antifa banditskih udruga žudno žele konvenciju za novi lopovluk i progon istomišljenika, a ženska prava ionako neće štititi, što su pokazali na slučaju Lalovac. Sve je i dalje usmrđeno partizanskim banditizom s kojim su čak zarazili iz američko veleposlanstvo prepuno kadrova iz Hrvatske i Slovenije koji pišu i prepisuju tragikomična priopćenja.

Izvrsno je poslužilo postrojavanje AHSP-ovaca na glavnom trgu, nakon kojeg ovi diplomatski predstavnici SAD-a pišu tragikomična priopćenja, “kako su se oni borili protiv fašizma i takve politike u 2. svjetskom ratu”. Vođa AHSP borio se protiv srpskih fašista u domovinskom ratu, nije bio živ 1945. godine, a njegov saveznik u domovinskom ratu bio je SAD, koje su bombardirale poludjele Srbe. Prema tome tko je tu lud?

Tako je i sa IK konvencijom koja će ustoličiti ekipu izabranih uhljeba i podobnih “stručnjaka” koji će nad nama bdjeti i imati moć veću od bilo koga u zemlji, od sudstva i vlasti. Biti iznad ustava i zakona i time današnjim izglasavanjem IK u Saboru, hrpa uhljeba krši sve zakone i sam Ustav.  Uvodi na mala vrata masonski banditizam.

Saborski zastupnik koji glumi Nijemca, čisti lažnjak Beus R. tvrdi da je katolička crkva izdajnička, leđa mu drži general Glavaš, koji se od suradnika jugoslavenskih službi pretvorio u katolika, da bi danas konačno pokazao da je jedan jadnik ucjenjen od strane pretilog i lažljivog Plenkovića, koji jedina nova snaga SDP-a.

Danas HDZ dobiva novi slogan; Sve za Istanbulsku konvenciju, Hrvatsku prodajemo za judine škude. Plenković je došao iz EU da bi ucjenama korumpiranih političara i stranaka proveo plan izdaje Hrvatske, kao što su to napravili Supilo i ekipa…Dalmacija mu je jasno poručila iz Splita da je narodu dosta, i njega i SDP-a i svih usranih strančica komunističkih lopova.

Sin prvog predsjednika glasati će protiv IK, o tome mediji šute. Plenković tvrdi da je na tuđmanovoj liniji…

HOP