HOP

Branitelj i predsjednik AHSP-a uhićen u Jasenovcu, srpski ‘pop’ i terorist povjesničar Jasenovca

– Išli smo položiti svijeće u Jasenovac svim žrtvama. Žrtvama NDH-a, žrtvama  komunizma, jer logor nije zatvoren 1945. godine. U njemu je ubijano puno ljudi za vrijeme titova zločinačkog režima.

Sada ne smijem više hodati po zemlji koju sam branio, dok su je braća od Milorada Pupovca napadala i on meni određuje što ću raditi. On vodi neku svoju delegaciju u Jasenovac, meni kao domoljubu to je zabranjeno. Ispada da smo Vulin i ja isto…on nas sve naziva ustašama, a Plenkoviću pak sam ja ustaša. Uglavnom Hrvatska i dalje provodi srpsku politiku.

Ćulibrk  srpski episkop iz Pakraca radi sa E. Zuroffom na  dokumentaciji jasenovačkog logora, neladašnji srpski terorist, ali i teoriji da svi pobijeni židovi u Srbiji zapravo su pobijeni u NDH-a jer je NDH-a bila do Zemuna!

To je laž jer su ubijani najviše u Beogradu. Srpska crkva laže kako je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. Što je laž. Tu laž je progurao srpski episkop Velimirović blizak Hitleru. Tog zličinca koji je mrzio Židove srpska crkva je proglasima svetim!


Isto tako u bugarskim arhivima postoji dokument po kojem je Josip Broz 1941. godine obavjestio kominternu da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba! Znači već tada je ta priča gurana. I do danas se to govori. Očito da su komunisti i srpska crkva lutke istog gospodara. O tome sam danas htio progovoriti. Ali su mi zabranili kretanje po mojoj zemlji i uhitili me- ekskluzivno za naš portal izjavio je D. Keleminec.

Nakon što je navodno zabranjen dolazak srpskog fašiste Vulina, današnjeg ministra obrane u Jasenovac, ovaj potez vlasti je očekivan jer se Plenković boji reakcije Srbije.

HOP