HOP

Mediji uspoređuju hrvatski i srpski ekstremizam; na čelu srpskog je ratni zločinac, na ‘čelu hrvatskog’ je dragovoljac bez prekršajne kazne!

– S Hrvatskom ne mogu biti mirni odnosi sve dok traje okupacije Republike Srpske Krajine. A mi ćemo osloboditi Republiku Srpsku Krajinu! – izjavio je Šešelj.

Po završetku Šešeljovog skupa došlo je do incidenta kada je Đorđo Žujović, član Predsjedništva Liberalno demokratske partije, došao sa skupinom svojih članova stranke i na megafon rekao: ‘Šešelj je ratni zločina, treba mu se oduzeti zastupnički mandat!’. Jedan od članova Radikalne stranke ga je potom udario šakom. Policija ih je razdvojila, a Radikali su vikali “Ustaše, izlazite iz Srbije”.-Večernji list, glasilo Srba u RH-a i neokomunista.

“Srbi i Hrvati u budućnosti bit će mnogo bliži nego što su to ikad bili i nego što su to danas. Bez obzira na dnevnu politiku. Na to će nas natjerati nužnost, život i potreba običnih ljudi”, ocijenio je Vučić.- u istom prosrpskom glasilu piše i ovakve gluposti…malo ovako-malo onako….Šešelj i njegov pajdaš Vučić

Prije mjesec do dva mjeseca u Beogradu imao je grdnih problema neki akreditirani belgijski dopisnik, samo zato što je komentirao političke događaje iz Srbije onako kako je, a ne kako se Vučiću i njegovim krimosima dopada. I malo je falilo da toga Belgijca protjeraju iz Srbije i proglase za persona non grata na teritoriju Srbije.- toliko o proroku Vučiću.

Jučer je Keleminec htio položiti cvijeće i svijeće u Jasenovcu. Nije mu dozvoljeno, ali neki četničkim popovima je dozvoljeno da po Jasenovcu šire srpske laži o 750 000 ubijenih u Jasenovcu iako u Srbiji postoji muzej genocida u kojem jasno piše da je u Jasenovcu ubijeno 56000 osoba!?…udbaška desnica tvrdi da Keleminec šteti Hrvatskoj…dok oni u foteljaškoj desnici samo puno seru…pa tako su Stjepan Šterc i Denis Šešelj završili kao vatreni desničari u komunističko-titoističkom Živim zidu i to je genijalno.

Ne smeta njih dvojicu kao pravaše što se Pernar druži sa okorjelim četnikom iz Dvera, Obradovićem. To nije sramota. 

 

..ipak zanimljivo da nitko nije primijetio kako Vojo Šešelj je imao svoj četnički dernek baš kad i Keleminec, kako bi udbaška desnica uz pomoć levičarskog kradezea prikazala Keleminca i srpskog Šešelja istima…malo su se zaje*ali…

Šešelj je ratni zločinac, Keleminec dragovoljac domovinskog , a puno današnjih hrvatskih desničara “iznajmljuje ” Šešelja da bi prikazali Keleminca sličnim, te zapravo jasno pokazuju da su u spregi sa udbaškim četništvom. Crvenog vojvode Šešelja… Keleminec je navodno ekstremista, ali nikada nije napravio niti jedan eksces. Što u prijevodu znači da su naše institucije iz Hrvata napravile ekstremista, ustašu preko medija, a izdajnička vlast, pravosuđe i policije to provode. Drugim riječima bezakonje provodi policija. 

Zašto toliko pišemo o Kelemincu? Preko Keleminca se vidi koliko je naša zemlja upropaštena. Mediji tvrde da je on ekstremista, a policija taj scenarij provodi, hapse ga bez razloga, ispituju, maltretiraju, fizički nasrću na njega, a da čovjek nikada nije napravio eksces. Naša pokvarena policija njegovo dizanje tona glasa smatra ekstremizom. To niti kreteni ne bi tako zaključili. S druge strane postoji jedna ali osuđujuća presuda Šešelja za ratne zločine i daljnje huškanje naroda.

A. Stanković zove u svoju emisiju srpskog glumačkog klauna koji uspoređuje ustaštvo i četništvo. Upravo zbog teze o jednakosti ekstremizma. I time isto radi za srpske lažljivce. I naravno kradeze levicu.

U Hrvatskoj ekstremizam postoji. To je M. Pupovac i njegova teroristička stranka SDSS. Na njihovim dernecima pjevaju četnici, njegovi članovi su srpski ekstremisti pomilovani tuđmanovim kretenskim zakonom o aboliciji. To se ne vidi u medijima. U Hrvatskoj zabranjeno je hrvatski disati.

Keleminec nema niti jedne presude za remećenje javnog reda i mira. Dok je dokazano da je policija nezakonito uklonila njega i članove stranke iz Srba, kada su prosvjedovali protiv četničkog derneka Pupovca i ekipe u Srbu. Policija je nezakonito zaustavila prije tjedan dana Keleminca kada se kretao prema Jasenovcu bez sudskog naloga. Policija je jučer zabranila ulazak Keleminca u Jasenovac bez sudskog naloga i zabrane ministra. Drugim riječima policija krši zakone prema Kelemincu, pa tako će i prema vama. Policije se bavi politikanstvom, a ne provedbom zakona. Zbog toga niste u Hrvatskoj sigurni, jer se bezakonje tolerira od policije. S druge strane policija na derneku četnika i ex terorista u Vrginmostu nikoga nije privela, nit kaznila iako je bilo tuče, kršenje javnog reda i mira, a kamoli da je četnički dernek zabranila, iako su organizatori i pjevači zastupnici četničije, one iste kao i Šešelj. I time je sve jasno. 

Ovaj klaun je na čelu četničke crkve u Hrvatskoj. Velikosrpske. Nikada nije priveden na obavjesni razgovor zbog ove situacije i poslije toga kažnjen.

Da li je policija provela istragu tko je ovaj srpski pop i što radi u Pakracu…taj dobiva lovu od svih ministara kulture Hrvatske…

Ovaj srpski pop harači po Korenici, od kuda je krenula pobuna Srba u Hrvatskoj…Nije slučajno da baš Pakrac i Korenica imaju takav kadar. Tko je on? Školovani srpski šifrant, sudionik srpske pobune u Hrvatskoj! Nije niti njega policija ispitivala o njegovoj prošlosti. Oni su ugledni svećenici, Keleminec nikada kažnjavan je ekstremist.

Ovak kreten prije par dana u Vrginmostu na derneku Srba je pretukao dvojicu, bez da je policija intervenirala.

Ovaj čovjek kretenskog pogleda je organizator toga derneka, načelnik općine, i on je imao ispad za prekršajno kažnjavanje…ekstremist srpski koji je u vezi sa srpskim teroristima u Beogradu. Niti to policiju ne smeta.

Ovaj novinarčić  napada Keleminca , uspoređuje Šešlja i Keleminca po naravno uputi medijskih manipulaotora, i tvrdi da nema dokaza da je postojao logor Jasenovac poslije 1945. godine.

Nema dokaza? Za koga? N1 televiziju? Širi li ta televizija laži? I za čije interese?

Ovaj bedak ne zna da je službena brojka u Auschwitzu do 1990, godine bila oko 4 milijuna ubijenih, da bi naknadnom provjerom se ustanovilo kako je 3 milijuna izmišljeno, pa je sada oko milijun ubijenih službeni stav.

Mediji lažima izmišljaju ekstremiste, koji to nisu i brane srpski ekstremizam tzv. pravima nacionalnih manjina. Takvoj policiji i pravosuđu treba ukinuti sve prihode. Danas Keleminec, sutra netko drugi biti će problem. Sve se to događa jer osim Keleminca nitko se ne usudi doći pred Pupovca . U prijevodu gdje je  ostatak desnice? I tko od desnice dobiva lovu da Keleminca prikazuje ekstremistom dok se širi kao pošast pupovčev ekstremizam?

Dragovoljac Keleminec i Šešelj je isto?

Igor Drenjančević

HOP