HOP

Plenki i Pupi preko svoje milicije nahuškali austrijsku policiju da se u autobusu za Bleiburg nalazi ustaški terorist

Zagreb, 13. 05. 2018.

MEDIJIMA

Hrvatska vlast poslala je nadležnima u Austriji dojavu da se u našem autobusu za Bleiburg nalaze teroristi i fašisti. Zbog te dojave naš autobus je zaustavljen na austrijskoj granici u 10, 00 sati i zadržan do završetka mise za sve ubijene na Križnom putu točno do 14, 00 sati.

Kod ispitivanja austrijska policija raspitivala se da li se u autobusu nalazi stranka A – HSP !

Za dojavu da se u našem autobusu nalaze fašisti i teroristi rečeno nam je na kraju od same austrijske policije da je došlo iz Hrvatske i da je to politički akt na nas.

HRVATSKA VLAST POKUŠALA NAM JE U AUTOBUS PODMETNUTI BOMBE I MUNICIJU !

Naš autobus imao je dvije lokacije za prihvat ljudi za Bleiburg. Na prvu lokaciju pojavila se policija i to nam je bilo jako čudno. Na drugoj lokaciji ispred autobusnog stajališta dočekala nas je kutija i u kutiji bomba, municija i jedan metak od “pama”.

Nitko to nije dirao streljivo ali smo poslikali i zvali policiju. Policija je došla i bez riječi pokupila bombu, streljivo i otišla.

Tek kod zaustavljanja na austrijskoj granici , pregleda, a malo je trebalo da austrijska policija rastavi autobus, shvatili smo da nam je bomba i streljivo bilo podmetnuto, kad smo čuli da je dojava išla iz Hrvatske onda  smo shvatili kako to nije igra, već vrlo opasna igra.

Kod našeg polaska za Bleiburg policija je imala nalog ustanoviti da li će u autobusu biti predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, a sve ovo bilo je planirano da nas se uhiti i proglasi teroristima.

Poručujemo Plenkoviću i Pupovcu da se srame i dok je Hrvata bit će i Hrvatske !

Šaljemo Vam slike sa bombom i municijim, sa našeg zaustavljanja, pregleda , pregleda austrijske policije autobusa i na kraju naš dolazak u Bleiburg.

Bog i Hrvati !

Za domovinu spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Hrvatska sa svi počastima dočekuje i klanja se zločincu Vučiću, prijatelju zločinca Šešelja i ubojice iz Škabrnje V. Vidovića, a branitelja i dragovoljca Keleminca proglašava opasnim čovjekom. Činjenica je  da nikada Keleminec nije osuđen za niti jedno djelo, niti je ikada ikoga ozlijedio, a kamoli bombu negdje postavio.

HOP