HOP

Na generala napao Beus koji je kao i HNS sudski kažnjen sa 80 000 kuna za klevetu i Taritaš- muljatorica iz Gunje

“Građansko-liberalni savez (GLAS) najoštrije osuđuje fizičke prijetnje ministra branitelja Tome Medveda upućene novinaru Index.hr-a Vojislavu Mazzoccu, a nakon što je navedeni novinar u svom tekstu razotkrio nepotizam ministra Medveda. Nakon nastavka djelovanja po obrascu ortačkog kapitalizma, kao i raznih korupcijskih afera pa i ove afere zapošljavanja ministrovog sina u tvrtci AKD Zaštita, HDZ se vratio još jednoj staroj, „dobroj“ navici i oprobanoj metodi prijetnje novinarima koji otkrivaju HDZ-ove afere.

Ovakvo ponašanje ministra Vlade Republike Hrvatske pokazuje pravo lice HDZ-a koji svojim postupcima ozbiljno korača u prošlo stoljeće, točnije u 90.-e godine te se služi najbrutalnijim nasrtajima na slobodu medija u Hrvatskoj. Inače, važno je napomenuti kako se Hrvatska u redovitom godišnjem izvješću Reportera bez granica nalazi na katastrofalnom 69. mjestu iza Surinama, Samoe, Gane, Burkine Faso, Madagaskara i BiH, a što je poražavajući rejting za jednu članicu Europske unije.

Zbog svega navedenog GLAS traži ostavku ministra Medveda, a ukoliko je ministar u potpunosti izgubio moralni kompas, zahtijevamo od premijera Plenkovića da razriješi ministra. U protivnom, GLAS će u saborsku proceduru uputiti prijedlog za izglasavanje nepovjerenja ministru branitelja Tomi Medvedu jer ne želimo da nam se zemlja polako, ali sigurno, pretvara u autoritarni režim tzv. neliberalne demokracije u kojoj se guše temeljna ljudska i građanska prava, prava manjina i medijske slobode”, stoji u priopćenju.

Tko bi drugi pisao ove gluposti ako ne neka tragikomična Taritaš i Goran Beus, Nijemac iz BiH po ocu Tiri , musliman. Ovaj izmišljeni bosanski Nijemac, od oca poturčenog “bosanca”  nedavno je izgubio sud u Zagrebu, jer je list HNS-a na čijem je bio čelu teško klevatao velikogoričkog privrednika Z.Ž. sa ciljem da mu uništi život, obitelj i svede ga na prosjački štap. Beus se na sudu ničega nije sjećao, a sutkinja je presudila u korist oštećenog u iznosu od 80 000 kuna koje mora platiti njegova bivša stranka. Sada se taj bosanac našao soliti pamet tri puta ranjavanom generalu hrvatske vojske.

Drugi luftbrenzer je Mrak Taritaš koja je u Gunji napravila takav sataraš da ga i danas porezni obveznici plaćaju. Ona je ugovorila obnove kuća u Gunji po cijeni pristupačnoj za zagrebačku Ilicu. DORH umjesto da ovu pokvarenu babetinu strpa u zatvor, dozvoljava da i dalje slobodno djeluje na širenju kaosa u našoj zemlji. Ona je po anketama  jedino popularna u austrijsko-srpskim novinama na našoj sceni jer uništava Hrvatsku.  Našli se pravi srat po generalu Medvedu.

HOP