HOP

Nakon provale mržnje prema Modriću, Hajduk jedini zaboravio čestitati repki, dok cijela Dalmacija slavi uspjehe!

U Splitu jedna manja grupica ljudi mjesecima gade reprezentaciju, Luku Modrića i Dejana Lovrena. Sve zbog sudskog postupka protiv Mamića. U nekom normalnom postupku oni ne bi mogli biti svjedoci nečeg što ne postoji.

Građanski ugovor između njih i Mamića je njihova osobna stvar. Koliko će oni dati Mamiću svoje love je njihova stvar, ako oni nemaju primjedbe zašto je to problem? Da su oni prijavili Mamića tek tada bi svjedočenje imalo smisla. Zašto bi se toga Modrić sjećao? Zašto bi uopće nekome polagao račune ako je on zadovoljan?

To je razlog mržnje nekih Hajdukovaca koji su svojom bolesnom mržnjom prema repki označili Split koji kao i cijela Dalmacija je uz Vatrene.

Retorika slična nekim SDP-ovcima. No čini se da nije samo slična SDP-u. Slična je i upravi Hajduka koja jedina nakon pobjede nad Rusima nije čestitala reprezentaciji uspjeh. Krije li se iza svega specijalni rat protiv Hrvatske?

Nekadašnji predsjednik Josipović  izjavio je da ne želi ići na utakmice repke jer su igrači zadojeni nacionalizmom. Nije li to shema koja je razlog panike komunjara? Jačanje nacionalnog naboja  je loše za njih nakon što su nas Tomić i Rudanica nazvali ološom i tako prezentirali u svijetu?

Nakon Vatrenih malo tko nam vjeruje u te književne propalitete.

HOP