HOP

Kuljiš napao pupovčevog poltrona da je upropastio HND

Oficirsko dete Kuljiš napao je oficirsko dete Sašu Lekovića da je napravio sprdačinu iz novinarskog društva. HOP portal prvi je objavio da je ovaj luftbrenzer u kojeg su se kleli i nagrađivani novinari zapravo veliki muljator. Novinar trulih zubiju uništio je kraj stotine novinara samu udrugu novinara i pokazao koji jadnici kod nas sebe nazivaju novinarima.

Sud i stečajna falsificirali OiB, ex šef novinara Leković napravio rasulo

Kuljiš: Leković je napustio HND kako bi ga destabilizirao, njegova i Lulićeva ostavka bile su koordinirane
Sve je komentirao o Denis Kuljiš, koji kaže da je na sve to upozoravao.
“Da će se to dogoditi upozorio sam kolege još uoči izvanredne skupštine održane u junu, zakazane zbog ostavke prethodnog predsjednika Saše Lekovića – Lekija, glavnog tajnika Lulića te odlaska u mirovinu kompletne administracije.
(…)
Mislim da su Leković i Lulić ostavku dali s nakanom da Društvo destabiliziraju i na Skupštini zakazanoj za 29.06. na neki način uspostave prevlast te uklone Izvršni odbor s kojim su ušli u sukob. Zašto to mislim?
Ostavke su bile koordinirane, a zatim je Lulić poslao veoma dugo okružno pismo u kojem je upravo Izvršni odbor okrivio za neriješene probleme, nadasve za nedostatak inicijative oko mogućeg negativnog ishoda sudskog procesa koji se vuče 25 godina, a mogao bi završiti dugom od 350.000 eura i ovrhom nekretnine – Novinarskog doma. U času kad su predsjednik i tajnik davali ostavku, svi zaposlenici HND stekli su pak uvjete za penziju a nije bio raspisan natječaj za njihovu zamjenu. Također, Leković je na sastanku Ogranka slobodnih novinara kojima pripada, pokrenuo pitanje njihovih otpremnina i kao odgovornu osobu za neplanirani trošak naveo bivšeg predsjednika Duku, što je zatim dovelo do diskusije o pokretanju tužbe zbog Dukine navodne krivične odgovornosti.

Nada Landeka

HOP