HOP

Otkrivamo kako srpski teroristi i zločinci u Hrvatskoj vode Banovinu i međusobno se zbog toga reketare po Beogradu!

Škaljac Đuro je glavni čovjek koji radi nered na Banovini uz pomoć desne ruke Ace Vučića Miodraga Linte.

 

Kako doznajemo krenuo je rat srpskih terorista pobjeglih u Beograd. Počeo je Škaljac svoje Kordunaše reketariti  u Beogradu.

Pero Malbaša sada pokojni, prije rata radio  je u keramici Vojnić kao vozač kamiona, vozio je glinu za proizvodnju keramičkih pločica u tvornici, poznatoj prije rata . Početkom rata kako se saznalo Pero odlazi duboko u pozadinu fronta u Muljavu,  u komandu 21 korpusa , gdje je bio kordunaško rukovodstvo.

Vojno vodstvo su bili ‘Bosanac’ Čedo Bulat  te na Petrovoj gori Mile Novaković s operativnom grupom Pauk i Srbijanci  SDB-a , Simatović, Ulemek Legija i društvo.  Malbaša je bio pozadinac  zadužen za dobru hranu i siguran smještaj ove bande.

Dosta je toga znao i vidio u toj Muljavi, što naše službe nije previše zanimalo…  za vrijeme Oluje izbjegao je u Beograd s obitelji i tu počeo novi život. Nije se patio kao ostali njegovi kordunaši već je imao novac i pokreće u biznis.  Pomaže mu u tome njegov brat koji je u Rusiji bogataš. Pero sa sinom Milom Malbašom otvara autobusno poduzeće za prijevoz putnika i neki kafić. Stalno se naseljava u Busijama kod Beograda.

Kako je Pero bio poduzetan i snalažljiv u svakom vremenu, on sa UNHCR-om  sklapa međunarodni ugovor u Beogradu i počinje prijevoz povratnika u Hrvatsku, izbjeglica, zahvaljujući njemu  u njegovo selo danas su se sve obitelji vratile i ponovo je procvjetalo kao prije rata. Pero Malbaša odlučuje sinu predati biznis i ostaje u  selu Ključaru – općina Vojnić.

I tako snalažljiv se brzo uklopio u Hrvatske šume, počinje raditi u motelu lovačkoj kući Muljava. Pero je i asfalt doveo u svoje selo i sve što je trebalo tom narodu. Počinje biti alfa i omega u općini .

Jednog popodnevnog zimskog dana odlazeći s radnog mjesta iz Muljave  kući udaljenoj  par kilometara Pero pogiba i završava u jezeru.  Ispod ceste od radnog mjesta nekih 50 metara u svom Golfu , do danas nepoznata  je sudbina kako je tu završio i poginuo. Razne su priče o uroti  prema Peri  i njegovom angažmanu da se dosta naroda vrati.  To se nije sviđalo Škaljcu i srpskom rukovodstvu u Beogradu.

Sin Mile Malbaša nastavlja biznis u Srbiji,  postaje jedan od moćnih privatnika u prijevozničkoj djelatnosti.

Uz kafić u Busijama  otvara dva kafića, jedan na Biljegu i jedan u Vojniću daje u zakup, te od auto- transporta Karlovac zakupljuje u Vojniću autobusni kolodvor, koji je on uredio  te danas radi sa pratećim sadržajem i prodajom karata u domaćem prijevozu i  za Srbiju.

To se ne sviđa Škaljcu i ovih dana se javno priča da je Mile jako u lošim odnosima sa srpskim rukovodstvom pobjeglih terorista iz Biroa krajine RSK, jer im je on konkurencija u Srbiji .

Škaljac i njegova ekipa  počeli  su ucjenjivati i prijetiti jer njihov biznis -lopovski počeo je pomalo propadati, moram naglasiti da nekadašnji zločinac Škaljac ima par trgovina u Srbiji, apartmane u Grčkoj  i još tome drži neke važne kvartove u Beogradu, a  u tome prljavom poslu mu smeta baš Malbaša, jer ga je pretekao s biznisom, zahvaljući svom stricu iz Rusije, koji mu pomaže.

Pukla je ljubav krajišnika terorista, baš taj Mile Malbaša je sponzor i besplatno dovozi svojim autobusima folkloraše iz Srbije, iz mjesta Busija koji nastupaju po Hrvatskoj.  To smeta Škaljca jer mladi čedo neće više raditi pod njegovom palicom. -tvrdi naš izvor iz Beograda .

Sav ovaj četnik-biznis događa se nama ispred nosa. Oni se svađaju, reketare, od nas dobro žive, a mi još uvijek tražimo ustaše po zemlji prema zapovjedi ‘branitelja i pukovnika Milokrada Pupovca’ kojem je po informacijama D.K.  MORH dao stan za nevjerojatne ratne zasluge, a kako vidimo da je i broj četnika u našoj privredi sve veći.

HOP