HOP

Branitelji daju podršku Bujancu: ‘Plenkoviću do kada će nas pljuvati likovi poput Junckera ili M. Babića iz Indexa? Do kada će nas Pupovac raditi budalama?

Mi branitelji Banovine dajemo podršku emisiji Bujica i sa gađenjem pratimo napad na istinu!

Propada nam država pod udarom: ‘Anti-Hrvata, četnika i Jugošizofrenika: Pupovca, Teršelićke, Milanovića, Josipovića, Mesića, Pusića, kulturnjaka 2016, Ribara, Kosanovića, Tomića, Pavičića, Žarka Puhovskog, Slavka Goldstaina,  Matija Babić, Krausa, Stazića, Frljića, Lekovića, centra za ne radničke studije, ne radničke fronte, Mirjane Mirte, Saba i svih ostalih Jugoslavena-veliko Srba.’Divljaju jer su im branitelji  uzeli-otrgli  njihovu najmiliju Jugoslaviju-Smrdoslaviju.

Zašto mi branitelji to više dozvoljavamo? Zašto dozvoljavamo da jedan kriminalac M. Babić razvlači Velimira Bujanca i pljuje po našim svecima? Tko je taj lik? Bojimo li se mi tog kriminalca? S takvima si se Plenkoviću okružio?

Plenkoviću voliš kada te pijani štipa za guzicu, evo ovaj te može i za međunožje malo ako želiš…

Zašto dozvoljavamo da nas  neki gore navedeni nazivaju genocidnim Hrvatima, snimaju filmove (Hribar Kosanović, Štrbac) Masakr u Dvoru, sve sa našim novcima, koji se zove kuna. Ta ‘Ustaška kuna’  im ne smrdi.

Gdje je nestala hrabrost predsjednice?

Predsjednice  moramo li se pravdati Pupovcu i Vučiču? Jer tamo daleko je četništvo rehabilitirano u antifašizam.

Predsjednice da li je to taj antifašizam sa zvijezdom petokrakom iz Ustava 1990 ubijao i pucao po Hrvatskoj?

Predsjednice da li će se Hrvatski narod morati opravdavati i za Oluju?

Predsjednice da li ste zaboravili što su ti govorili o Vama kada ste izabrani?

Recite tim banditima i mrziteljima svega Hrvatskog, tim belosvijetskim probisvjetima (Sorošima i Zurofima) dosta je!

Zašto mi stalno moramo dokazivati i opravdavati se za Jasenovac, a povijesna istina nikada nije utvrđena, ako se nešto kaže od povijesničara gore navedeni šljam prozivaju o revitalizaciju ustaštva.

Dok se Bleiburg, Huda Jama i druga stratišta Hrvata opravdavaju jer tamo su bili “zločinci”, razoružani vojnici, žene i djeca ubijani od partizansko-četničkih zlotvora na čelu sa njihovim Titom. To je bio genocid. O tome Bujica snima emisije! I zato smeta.

Pitam se: “Da Hrvatski narod sa Dr. Franjom Tuđmanom 1990 godine nije zaustavio genocidnu “crvenu petokraku”, bradate spodobe zločinačke , koliko bi nas završilo u tim jamama?

Zašto se više jednom ne istraži taj Jasenovac i dokaže istina te oda počast i ipijetet svim žrtvama, a ne ovako iz godine u godinu se svi Hrvati,domoljubi, branitelji prozivaju Ustašama i genocidnim Hrvatima. A tko to proziva? Oni koji štite genocidnog Tita. Na Indexu svake godine lažu da je Pavelić prodao Dalmaciju?! Kakvo je to novinarstvo? Takav proziva Velimira Bujanca?

Onaj kojemu su dva brata četnika bila u prvim redovima 1990 godine, oni koji su abolirani, oni koji su sada izmigoljili iz rupa i crnom ceradom “pokrivaju sunce” kao Pupovac sada vode državu! Jeste li vi uopće normalni?

 

Sramite se bando Jugoslovensko-četnička.

Do kada ćete više pljuvati po Hrvatima,braniteljima i svim drugim građanima Hrvatske?

Nije vama do žrtava Jasenovca, već kuna od ovog napaćenog Hrvatskog naroda.

Dođite na Banovinu raditi i živjeti (ima puste zemlje koja plače za motikom).

Ima obnovljenih kuća od četnika izgrađenim hrvatskim kunama poreznih obveznika, a sada ih ti isti prodaju. Budite barem dan sposobni zaraditi za život, a ne biti na državnoj “sisi”.

 

Zovite me kako hoćete ja sam ponosan na svoje Hrvatstvo, volim svoju Domovinu i drugu nemam, ponosan sam na svoj ratni put od 1990 do 1996, ponosan sam što branim svoj dom i Hrvatsku,ponosan sam na svoja dva sina i kćer,koje odgajam da vole svoju Domovinu i uvijek budu spremni po cijenu života braniti svoj dom,kao i moji poginuli prijatelji branitelji.

Na što ste Vi ponosni? Na to da dajete u ruke medije, politiku i naš novac ljudima koji nas mrze i gasite televizije koje nam otvaraju oči! Gasite hrvatske televizije i pomažete one koji nam žele ukinuti dan sjećanja na Vukovar, Škabrnju!

I za kraj pitam Vas kada je Vaš “Maršal” upalio svijeću u Jasenovcu? Zašto to tada nije bila obaveza a danas jeste?

Zauvijek uz svoj Hrvatski narod i Domovinu.

Ivo Vranić-Buva

Zap.izvid-divedr.voda Sunja