HOP

Plenković ne želi sa hrvatskog naroda skinuti ljagu – genocidnost, koju su nametnuli SPC i komunisti

Svi hrvatski premijeri od Račana pa do Milanovića nisu zastupali hrvatske interese, a Plenković je najgori od svih jer je nastavio prosrpsku politiku, ali sve to nam otkriva njihovu prošlost i njihova politička uvjerenja. Premijeru Plenkoviću uopće nije stalo do hrvatske države ni hrvatskog naroda, a to pokazuje njegovo neprestano laganje biračima i vazalno klanjanje Europi kojom vlada EU komisija koju narod nikad nije izabrao već je državama nametnuta kolonijalnim parlamentizmom uz blagoslov njemačkih, britanskih i francuskih zastupnika – masona te kancelarke Merkel.
On je nedosljedan i njegova vjerodostojnost je ravna pionirskoj časnoj riječi. Iz dana u dan sve više laže preko medija, a to nam otkriva diktatora. Za sprovođenje svojih ideja koristi puzavce iz HDZ-a, a podržavaju ga udbaški i kosovski novinari mada je i on član stranke opasnih namjera. Ovo nam pokazuje da je HDZ danas jugoslavenska i komunistička stranka kojom upravljaju potomci bivših komunista – udbaša i kosovaca.
Premijer Plenković ruši hrvatsku državu, a slijepci to ne prepoznaju. On ne želi sa hrvatskog naroda skinuti ljagu – genocidnost, koju su nametnuli SPC, komunisti – udbaši i kosovci, te SPC i četnici.

Izgleda da on uopće ne zna kako je SPC širila srbijanski imperijalizam. Svojim odlukama on negira povjesnu istinu, što ne služi na čast ni njemu ni njegovim puzavcima. Oko sebe je okupio puzavce koji uopće ne reagiraju na srbijanske uvrede i ponižavanje hrvatskog naroda, a njegove odluke su kobne i po narod kobne odluke kao zabrana pokliča ”Za dom – spremni”, skidanje spomen ploče poginulim hosovcima u Jasenovcu, potpisivanje IK, pristanak na prihvaćenje azijskih i afričkih emigranata (Marakeš) te odbijanje referenduma različitim manipulacijima i lažima njegovih puzavca, a to nam još jednom ukazuje na diktatorsku osobu koja ima za cilj vratiti Hrvatsku na Balkan i uvesti multi kulturu bratstva i jedinstva. Što tek reći o Agrokoru kojeg su njegovi ortaci doslovce opljačkali, a utemitelju i vlasniku sve oteli. Dakle, on više zastupa srbijanske nego li hrvatske interese. Kako bi drukčije mogao voditi politiku ako mu je uzor zločinac Tito?

Naime, što možemo očekivati od potomaka udbaša i kosovca ako znamo da su u bivšoj državi imali sve moguće priviligije, a mi takvima dajemo vlast. Zar Jugoslavija nije bila multi kulturna država, a takvom su je napravili SPC, žandari, JNA i milicija. Tako su u komunizmu preko vojske i milicije Srbijanci osvajali hrvatski  etnički teritorij iseljavajući hrvatski narod. Tito je samo nastavio politiku SPC i kraljevine Jugoslavije, a hrvatske ”intelektualne” budale ga i danas slave zbog privilegija koje su imale, a, nažalost, imaju ih danas. Tim teritorijem su upravljali prečki Srbi  koji su bili većinom otvoreni četnici pa su Hrvati zbog nemogućnosti egzistencije morali iseljavati tako da su hrvatsko iseljeništvo i dijaspora danas brojno veće od Hrvata u domovini. Danas Hrvatskom upravlja otvoreni četnik i Hrvati se opet iseljavaju.

Isto iseljavanje se nastavlja, a Hrvate iz domovine goni Plenković, uz pomoć Pupovca i Vrdoljaka, koji su u koaliciji sa HDZ-om. Tko nam je mogao otkriti Plenkovićeva politička uvjerenja? Nitko. To sigurno nisu mogli učiniti novinari koji su većinom pripadali i pripadaju orjuni i udbaško kosovskoj tajnoj skupini. Oni i danas to čine lažnim prozivkama, lažima, podvalama, a zbog toga ih Plenković obilato nagrađuje stvaranjem uvjeta za nestanak Hrvata u Hrvatskoj i BiH te stvaranjem neke nove Balkanije. To je razlog zašto se Hrvati iseljavaju, a hadezeovske puzavce to ne zanima. Plenkovićev izbor u BiH je bio Komšić, a hadezeovski puzavci to uopće ne vide i ne razumiju zašto.

Uz pomoć puzavaca i svih navedenih hrvatskih premijera, te predsjednika Mesića i Josipovića, Njemačka kancelarka Merkel je nastojala pokoriti Hrvatsku, iseliti Hrvate i tamo dovesti Srbijance i druge migrante. Danas joj je sekundant francuski predsjednik Macron koji gubi tlo pod nogama u Francuskoj. To je za Hrvate jedina sreča i nada.  Pomoću Macrona ona je pokušala porobiti sve narode koji su se netom oslobodili komunizma, a njihove stručnjake i stručne radnike dovesti u Njemačku. No, zaustavilo ju je pozivanje muslimanskih emigranata u Njemačku da bi vršili prljave poslove, ali se u tomu prevarila. To joj se vratilo kao bumerang i zbog toga napušta njemačku politiku. Po čemu se ona razlikuje od Hitlera? On je Europu pokušao osvojiti oružjem, a ona ju je osvojila njemačkim gospodarsvom jer Europa je postala samo veliko njemačko tržište. Međutim, ona nije razumjela mentalitet tih emigranata i napravila je najveću štetu njemačkom narodu i njemačkoj državi, a zbog nekih njezinih izjava poslušnost su joj  otkazali svi današnji lideri bivših komunističkih država, osim Plenkovića i još nekoliko premijera bivših komunističkih država jer im se sviđa diktatura.

Naravno, njemačke firme ne žele investirati u industriju osiromašenih država  – u bivše komunističke i opljačkane  države – ali želi njihove stručnjake i stručne radnike. Zašto? Oni im trebaju i to je u interesu Njemačke. Kancelarki Merkel ne zamjeravam baš ništa, ali zamjeravam hrvatskim premijerima i premijeru Plenkoviću jer svojim nedržavničkim odlukama i političkom slijepoćom prisiljavaju Hrvate na iseljavanje, a ta iseljavanja čine i činit će hrvatske umirovljenike još siromašnijim.

Samo u posljednje dvije godine iz Hrvatske se u Njemačku iselilo 93 tisuće Hrvata, a on narod obmanjuje o smanjenu nezaposlenosti u Hrvatskoj. Koliko ih se iselilo u Irsku i druge europske države? Dakle, premijer Plenković je veliki gospodarski promašaj kao i svi premijeri prije njega. Radi li on išta u interesu hrvatske države, osim što laže i preko Bandića kupuje lijeve sabornike da bi sačuvao premijersku stolicu? Na slijedećima izborima, kako izgleda, pobjedu mu mogu donijeti jedino ljevičari i potomci udbaša i kosovaca jer uz pomoć njih i danas vlada. Nije iznenađenje zašto Hrvatska nestaje u siromaštvu, a razlog je što komunistički ekonomisti i pravnici ne znaju kako voditi demokratsku i kapitalističku državu. Ako smo patrioti i volimo Hrvatsku, morali bi glasati protiv HDZ-a jer ona je danas najveći neprijatelj hrvatskog naroda jer u pitanje dovodi opstanak hrvatske države.

 

Najviše bola izaziva Plenkovićev odnos prema hrvatskim dragovoljcima koji su u Vukovaru sačuvali hrvatski identitet i tako reinkarnirali hrvatsku dražvnost dok se on uz pomoć očevih veza skrivao po ministarstvu vanjskih poslova i konzulatima. On bi danas zabranio sve hrvatske simbole jer ih ne poznaje niti razumije njihovo značenje. Oni su za njega ustaški simboli, a kao takvi označuju fašiste i naciste. Očito, on nema pojma tko su bili ustaše, kada su se i zašto pojavili? Ponekad i najinteligentijim i najobrazovanijim ljudima trebamo reći da su budale, ali našim ornim intelektualcima i znanstvenicima se to ne sviđa. Oni su bogovi, a najmanje obični smrtnici. Puk je primitivan i preglup, a to nam pokazuje koliko razumiju demokraciju i slobodu.

Međutim, Pupovac vodi stranku koja je izvršila agresiju na Hrvatsku, a osnovao ju je ratni zločinac Hadžić. Zar mu to nije dovoljno da ušutka četnike u Hrvatskoj. Umjesto toga on ponižava hosovce koji su u obranu Hrvatske išli kao dragovoljci. Komu se udvara hrvatski premijer Plenković? Izgleda Junckeru i drugim masonima koji nikada nisu željeli hrvatsku državu. Razuman čovjek bi se barem upitao: Zašto? Kad ovaj narod shvati tko je Plenković, hrvatska država će nestati. Zašto smo toliko neodgovorni prema hrvatskim ratnicima i braniteljima koji su provodili noći u rovovima? Premijeru Plenkoviću, možeš li to objasniti žrtvi četničke agresije.

Iza te agresije stoji SPC, a hrvatske vlasti ništa nisu poduzele da joj zabrane djelovanje u suverenoj Hrvatskoj. Može li Hrvatska postati suverena dok u njoj djeluje SPC? Zašto Plenković ne želi registirati HPC. Koga se boji? Pupovca? Pupovac je ateist i razuman čovjek bi se upitao što jedan ateist radi sa svećenstvom SPC?

Srećko Radović

HOP