HOP

Pupi i srpske stranke su zabrinuti jer su krenula uhićenja srpskih koljača, neki će tražit pomoć srbofila Pernara!

Večernji list na naslovnici daje prostor srpskom ekstremistu, koji uhićenja koljača sa Ovčare naziva nacionalnom tragedijom Srba?! Znači li to ako je netko koljač, ali  i Srbin, on to čini u ime zakona? Daje li Večernji list prostora luđaku?

“Nastavi li se ovako, Vukovar će postati grad bez ljudi, a Hrvatska bez Srba! No nije li to mnogima i cilj?”, pita se predsjednik Demokratskog saveza Srba Srđan Milaković.

Zove li ovaj čovjek Srbe na pobunu? Nije bilo dovoljno krvi?

“Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) i Zajedničko vijeće općina (ZVO) izrazili su u četvrtak zabrinutost akcijom policije koja je u četvrtak pokrenula kriminalističko istraživanje nad pet osoba srpske nacionalnosti s područja Vukovara, koji su u četvrtak u ranim jutarnjim satima iz svojih domova odvedeni na obavijesne razgovore.”-iza ove banditske izjave stoji teroristička stranka SDSS i sasvim je logično da je zabrinuta u situaciji kada se uhićuju ljudi koji su ubijali u ime ove terorističke stranke.

Mišić Predrag predstavlja ljude koji se gnušaju zločina, ali politički nije zanimljiv hrvatskom političkom ološu okupljenom oko kradezea:

”Što se tiče policijske akcije, ona je zakašnjela. Više od 20 godina spominju se upravo ta imena i sada, nakon prosvjeda u Vukovaru, kada je gradonačelnik Penava izložio upravo sebe, javili su se ‘dušebrižnici’ koji su ih štitili. Upravo ti koji su ih štitili trebali bi odgovarati zajedno s uhićenima.

Ne želim da se moje ime uopće spominje u kontekstu rečenih, kao ni većina srpskog stanovništva, koji su cijelo vrijeme inzistirali da se počinitelji zločina trebaju procesuirati. Pozivam mjerodavne da sankcioniraju Milorada Pupovca, jer, štiteći zločince i iznoseći laži da je ‘cijela srpska zajednica uznemirena ovim uhićenjima’, ponovno stvara tenzije i podjele. Ponavljam, velika većina srpske nacionalne manjine podržava kažnjavanje zločinaca i ne želi na svojim leđima nositi stigmu!. SDSS koristi već isprobanu Miloševićevu metodu velikosrpske politike, upotrebljavajući srpsku nacionalnu manjinu kao živi štit, što su radili i u Lovasu.”

Nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine obratio mi se sin jednog uhićenog (Milan Ivanović zvani Ćićak), pa mi prijeti da će me ponovo prijaviti Andreju Plenkoviću? -piše N. Kajkić i zapravo otkriva da krvoločna ekipa štiti svoje jatake.

Ono što je sin jednog od zločinaca napisao je još zanimljivije. Tražiti će zaštitu od srbofila Ivana Pernara i ekipe Živog shita, znajući da Pernar druguje sa četnikom Obradovićem.

Hrvatska je očito politički premrežena četništvom od medija do politike…

HOP

VEZANI ČLANAK

Župan hvali suživot sa Srbima, a srpkinja urliče pred predsjednicom da nije Vučiću ni do koljena !