HOP

Splitska policija nije reagirala, udruga N. Hajduk prijeti likvidacijama!

”Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika”, poručili su iz Našeg Hajduka Bujancu i Štimcu.

LINČ JE OTVOREN! Ovako nešto je nedopustivo prema Pupovcu . Odmah se diže na noge sva medijska  četničija. Ovim ponašanjem i dobronamjerni su uvučeni u sukob između Hrvata. Tko sretniji od četnika, čak su pohvaljeni četnici silovatelji, koljači, zločinci, oni su bolji od Bujanca i Štimca. Sa ovim su sigurno složne obitelji zaklanih i silovanih?!

I sve to objavljuje Smrdex kriminalca Matije Babića, koji je organizirao i hajku na Modrića. Nema što, tako se brani domovina. Dobro došli četnici ?!

Udruga ima adresu, ima predsjednika, prijeti se životu određenih osoba, policija što se čeka? Koga će ovi klati kao i četnici?  Index zvani smrdex huškačkim tekstom bez ograde od prijetnji  ove udruge postao utočište terorista?

HOP