HOP

Vučićev bandit Linta šeta slobodno po Hrvatskoj, obilazi ekstremiste, a na slici je u društvu ratnih zločinaca!

U petak je srpski bandit Miodrag  Linta bio na Kordunu i  u Karlovcu. Linta je poznat kao beogradska  desna ruka preostalih četnika na Banovini, koji plaća i huška Srbe na Banovini.

Linta smatra da jedino srpska crkva može sačuvati zemlju “protjeranih Srba”.

Posjetio episkopa gornjo karlovačkog Gerasima u vladičinom domu u Karlovcu i tada u razgovorima su  naglasili o teškom položaju Srba preostalih u našoj zemlji. Po čemu je to težak položaj samo ovaj gad zna, kao i episkop , otvoreni obožavatelj Dodika i četnika.

Linta je  upoznao vladiku da je Vučić prilikom posjeta Vrginmostu osigurao novac za izgradnju hrama u velikom četničkom leglu Vrginmostu i da je vlada Srbije osigurala novac za srpsku pravoslavnu crkvu u Vrginmostu te da mora početi gradnja, jer svakom normalnom je poznato da se preko ove crkve lakše širi četništvo.

Naglašeno je  da treba zaštititi zemljišta od Srba i da je oteto 800 tisuća katastarskih čertica Srbima od 1995. godine do danas. Oni koji ne žive u Hrvatskoj trebaju dati svoju zemlju i imovinu srpskoj pravoslavnoj crkvi u vlasništvo kaže Linta jer to po ovom banditu nije otimanje kada daješ zemlju crkvi prepunoj četnika.

Ovaj bandit je zapravo obišao četničiju na terenu i po crkvama, ispljuvao našu državu, pokazao koliko su nesposobne naše službe, jer ga nije nitko ispitao što radi u društvu ratnih zločinaca sa Banovine Škaljca i ekipe, koji su ubijali, premlaćivali, krali, silovali. Slika naslovnice to dokazuje.  O tim stvarima pisao je i član te srpske banditske vlasti Mr. Mile Dakić u svojoj knjizi.

HOP