HOP

Jedan s prezimenom Drača pošarao je Tuđmanov spomenik, drugi Drača organizira četničku omladinu na Banovini!

Drača 1

Na tzv. Maršu za bračnu jednakost, održanom 27. svibnja 2013.godine, u organizaciji LGBT udruga Iskorak i Kontra, javno je pozivao Filip Drača na “ubijanje popova, pasjih skotova”. Taj ekstremist otvoreno pozivao je na klanja, bez posljedica, na kraju je pošarao spomenik F. Tuđmana i na osnovu našeg teksta, odnosno našeg prepoznavanja ovaj ekstremista je prijavljen. Kako se druži sa soroševskim udrugama, vjerojatno se vidi od kuda vjetar puše.  Rodom je iz istog kraja kao i drugi ekstremista, istog prezimena, žvaljo koji novači četnike po Banovini.

Drača se bavi  rušenjem ustavopravnog poretka preko zazivanja Jugoslavije, zasada uz pivice, ali da mu date oružje svašta bi bilo…

Drača 2

Srpski ekstremisti kao i 1991. godine stvaraju se četničke ćelije sa središtem u Slavskom polju, gradovima Topuskom, Vojnić i Vrginmost.

Na slici je David Drača porijeklom iz Benkovca; sa stanom u Novom Beogradu koji je zadužen za novačenje četničke mladeži u navedenim općinama. Novači se srpska ženska i muška balavurdija, a na čelu pokreta ČETNIČKE OMLADINE je bio Milan Busić, kockar i silovatelj koji je nakon naših tekstova pobjegao u Njemačku.

U toj omladini su maloljetnici i osobe do 25 godina. Sofija P., Sofija K., Biljan L. iz Topuskog su zadužene za organizaciju na terenu.

 

Obojica su porijeklom iz istog kraja. Jedan harači po Beogradu drugi po Zagrebu.

Hop