HOP

Hrvatski grb nalazimo u kršćanskim crkvama diljem Europe, a toga nije svijestan ni hrvatski katolički kler!

Slažem se sa gosponom Jurasićem (VL, 14. veljače, 2019.) da hrvatska iseljenjčka zastava nije ni ustaška ni komunistička nego hrvatska. Ustašku zastavu vide okorjeli pratizanski i komunistički fanatici, te njihovi potomci, a hrvatski grb ne razumiju ni hrvatski kršćani.
Za hrvatske kršćane, hrvatski grb je samo grb koji ima bijele i crvene kockice jer mu ne razumiju simboliku. Izvorni  hrvatski grb je imao 64 polja u ravnini. Koliku atomsku masu ima bakar? Taj grb nalazimo u kršćanskim crkvama diljem Europe, a toga nije svijestan ni hrvatski katolički kler jer nam nedvojbeno ukazuje na predkršćansku, predromansku, predhelensku i predsemitsku civilizaciju čija se religija i jezik zvala haravača. Riječ je o dvojnoj religiji koja je štovala Sunce kao oca i planet Zemlju kao majku. Dakle, riječ je o dvojnoj religiji koja je preteča današnje znanosti. Hrvatski grb i hrvatski pleter su ostaci te religije koje mi ni danas  ne razumijemo, mada je simbolično povezan sa današnjom znanošću. Od boga Hara i božice Vača su nastali svi mitologijski bogovi u Egiptu, Heladi i Rumi (Romi).

Na to nas upućuje i egipatski bog RA čiji ime je izvedeno od boga HARA jer Semiti nisu imali slovo za glas H. Međutim, širenjem semitizma i progonom  haravače, bog Sunca je postao ČAVA-AN, koji je nastao semitskim čitanjem riječi VAČA koja je ranije označavala planet Zemlju. Od te riječi ČAVA i riječi AN (jana) je nastao današnji naziv za Sunce ČAVAN, što suglasničkim pisanjem postaje SUN, a ovoj riječ Hrvati su dodali riječ CE, dakle, VACE. Ovo nam pokazuje da naziv HARAVAČA nije označavao narod nego civilizaciju. I Hebreji su prije semitizacije pripadali toj civilizaciji o kojoj piše Biblija, Semiti su tu civilizaciju zvali Aramea, koja su Semiti još zvali Alevitia, a pleme je poznat kao Levi ili Leviti. Hebreji su bili Harvači koji su semitizirani u egipatskom i babilonskom ropstvu. Ostatak te civilizacije  je bježao prema Europi. Oni su se na semitskom pismu zvali ERVE, a semitizacijom su postali EBRE dakle, čitanjem sa desna nalijevo i zamjenom slova V slovom B. Semitski potomci su Heleni i Romani jer su bili jezično i religijski  semitizirani.Od naziva HARA i VAČA su nastali gotovo svi etnici u Europi mada ih zbog nepoznavanja starijih semitskih pisama ne prepoznajemo.

Semitska pisma nisu imala slova za sve hrvatske glasove, a to je dovelo do nastanka različitih jezika i preko jezika do nastanka etnika, primjerice, Heleni, Romani, Sclaveni (Slaveni), Germani (Cermani), Serbi (Cervi=Servi), Madari, Franci (Vranci), Avari, Baski i tako redom. Velik broj današnjih naroda u Europi nije dobio ime po semitskim religijma, uključujući kršćanstvo, nego po haravači koju je kršćanstvo preko latinskog i grčkog jezika i pisma uklanajalo iz svijesti ljudi. Na učenju haravače je nastalo kršćanstvo.

Zašto onda hrvatski grb ima početno bijelo polje? To polje simbolizira svijetlost i znanje dok crveno ili crno polje simbolizira tamu koju oplemenjuje svijetlost ili znanje. Svijetlo je kršćanski KRIST, dakle, HRUČ, dok je ISUS simbol planete Zemlje, dakle, IS-US ili VAČA.  Očito, Sunce je izvor znanja i spoznaje pa život na planetu Zemlji o njemu i ovisi. No, to ne mogu shvatiti komunistički dogmatičari jer njihov izvor znanja su bili Lenjin, Staljin i Tito. Njihovi nasljednici i danas Hrvatima prodaju dogmu za znanost, a ta dogma je laž i obmana. Ako naletite na nekog slatkoustog i rječitog Titovog sljedbenika, možete postati njegova žrtva. Kad bi život bio idealan i fer, kako ga je zamišljao Marx, ljudska civilizacija bi stagnirala i vjerojatno nestala poput Jugoslavije.

Srećko Radović

HOP