HOP

Srpskom teroristu, sadašnjem krivolovcu već je jednom oduzeto oružje…sada je nabavio vojno oružje!

Srpski krivolovci koji su umjesto propucanog jelena, upucali jedno krivolovno koljeno već otprije su poznati po krivolovu. Nekadašnji vijećnik SDP-a u općini Gvozd Pero Miličević, a nekada vođa čete srpskih terorista u Brnjavcu u ratu, najpoznatiji je krivolovac u tome kraju, isti je uhićen sa drugim teroristom iz ove priče Mile Crevarom zvanim Šturum ( HALAPLJIVI PIVOPIJA) na Petrovoj gori u krivolovu te su im oduzete puške.

Kako vidimo vlah Crevar se ovih dana snašao i nabavio cijeli arsenal oružju s kojim je krenuo u krivolov sa ekipom iz Karlovca i u kojem lovu je stradalo koljeno krivolovca. Oružje s kojim su išli u krivolov je vojno. Znači Srbi su poprilično dobro naoružani. Tek ranjavanje jednog od tih traktorskih terorista otkrilo je da ekipa ima veliku količinu naoružanja.

Ekipa je godinama i našim službenicima osiguravala plijen iz krivolova, pa će biti itekako zanimljivo što će naši mediji i službe izmisliti oko ovog skandala. Vojno oružje uvijek se može povezati sa terorizmom…ali ako si ex čedo, sve je moguće.

Upozoravali smo o  naoružavanju Srba, kupovini oružja po Velikoj Kladuši, upozoravali smo da se iz Srbije smucaju srpski bezbednjaci po Banovini, bivši četnici, da je kod srpskog čuvara logora u Voniću, a sada nastanjenom u Slavskom polju oružje u dvorištu, ali sve to nije nikoga previše dirnulo. Morali su se srpski junaci izranjavati i dobro ispromašivati…pa je jedan od junaka ranjen završio u bolnici Dubrava. Pokušali su mediji ovo prikazati kao sitni krivolov, ali pronađenog oružja ima dovoljno za novu srpsku traktorsku bunu.

HOP