HOP

Škoro u pet minuta pokazao da je spremniji za izbore od Kolinde i Milanovića

“Srž mog programa je savez s narodom nasuprot vladavini stranačkih elita.

Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račun”, rekao je Škoro.

“U Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, to je zapisano u prvom članku Ustava.

Jedino predsjednika Republike narod još neposredno bira.
Ta odredba mi je bila stalno u mislima, dok sam razmišljao o kandidaturi.
Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima.

Dogodine nas možda čeka i velika koalicija. Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija ide toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma”, rekao je Škoro….”

Škoro je znatno više toga rekao nego itko na desnici, sve u par minuta. Znači da zna biti koncizan i jezgrovit, te shvaća da nema ništa od dosadnih traktata. U nastupu je smiren i vrlo precizan u onome što želi naglasiti. Nema straha pred kamerom i mimika mu je usklađena sa svakom njegovom porukom. Svime time pokazao je svoju ozbiljnost i kiruršku preciznost u determiniranju problema. Djeluje izuzetno uvjerljivo i time postaje velika konkurencija Kolindi i izmišljenom  spasiocu Milanoviću.

Po čemu je u prednosti? Kolinda je pokazala da nije državnik već poslušnik, ona se klanjala ratnom zločincu Vučiću usred Zagreba i ispala je budala kretenskim obećanjem kako će Hrvatska biti kao Švicarska.

Iz Hrvatske je napravila srpsku kasabu te je slogan Škore da je narodni čovjek- odlična zamjena narodne politike za politiku globalizma i svih ostalih idiotizama koje je prihvatila Kolinda, od Istanbulske do lažnih antifašista…

Kolakušić? Prepotentan i isključiv poput Pernara, obrazovan ali zaglupljen svojim narcisoizmom nema šanse protiv Škore. Djeluje elitistički i ponekad odurno kao većina sudaca. Njegov promotor (isti kao i Pernarov) Dušan Cvetanović teško će obuzdati karakter sličan Zoranu Milanoviću.

Zoran Milanović? Oduran u nastupu i jezivo glup, pun idiotarija, a neki dan je pokazao da je isključivo tragikomičan. Provalio je tezu da su “naši bili u šumi 1941. godine i 1991. godine”. Po tome ispada da podržava iste koljače Hrvata, one partizanske i one srbopartizanske i četničke 1991. Mi smo ga nazvali čovjek iz šume. On je krapinski pračovjek u politici. Klaun koji će budale zabaviti i mrzitelje Hrvatske okupiti. 

Kažu neki pokvarenjaci da Škoro nema šanse protiv ovih klauna i lutkica na koncu? Po čemu nema? Ima.

Jedino ga može ugroziti kradezeova tzv. desnica, koja se bori protiv kradezea i iza pulta surađuje sa kradezeom. Na EU izborima spasili su svojom svađom Plenkovića od propasti, ako ga uvuku u svoje kolo onda su mu šanse znatno manje, ovako na prvu itekako ima velike šanse. 

Iako pokvarenjaci primjećuju da ga hvali Mesić, Mesić neće znati što ga je snašlo kao i Milanovića kada ih Škoro pomete sa političke pozornice, Mesić misli da će pojavom Škore lakše Milanović u drugi krug, no nama se čini da se malo preračunao i samo još jedni namješteni izbori mogu spasiti lažne antife od sloma, a u tome im može pomoći lažna desnica koja će u zadnji trenutak stati uz Kolindu…

Bujanec tvrdi da je Esih uz Kolindu te da će tu biti njen kraj, ako je tako to će se i dogoditi, ali mislimo da će ova lija dobro razmisliti prije tako opasne odluke…

Nama se Škoro čini da je najspremniji za utrku u kojoj mora privući i sve birače na svoju stranu, a ne samo bujančevu tzv. desnicu koja si dozvoljava biti ekskluziva, a to je uvijek opasno za kandidata. Škoro može uzeti mnogo glasova i lijevo i desno i centralno, znači od naroda i za narod, odmaknuti se iz svih vrsta elita. Narod je snaga jača od svih naših manje više usranih elita. 

Sa ovim je opasno se slikati, a kamoli surađivati…za Ružu je pobrao lovorike, a ništa bitnog  nije napravio…zato Škoro drži se ti sestre i svojih novaca, jer kada te “elite” uzmu u krug sve će učiniti da te potkopaju i prljavim rubljem prekriju…

Igor Drenjančević

HOP