HOP

Mediji zajedno sa Pupovcem rade na autonomiji (Z4) Srba kako bi lakše prošlo priznanja Kosova?!

urednik portala HOP

 

Kada pogledate ovaj video biti će svima jasno koliko mržnje i laži gura srpska televizija uz pomoć Vučićevog vjernog psa, Miodraga Linte, političara koji je pobjegao u Srbiju, ostavio Srbe na Banovini uz silna obećanja srpske politike da ovo više nikada neće biti Hrvatska, a usput dobro živi od Hrvatske, jer je preko svojih jataka u Hrvatskoj tihi partner u gospodarskim poslovima.

Linta je koordinator svega u Hrvatskoj. Vezan je na terorističku vladu Krajine, Biro Krajine, kojoj je cilj ponovo vladati nekadašnjom SAO Krajinom. U dogovoru je sa srpskom crkvom, Pupovcem i SNV-om.

Pupovac “kad govori, hoda po jajima jer je svjestan koliko reakcija može izazvati svaka njegova izjava”. brani Pupovca poput Plenkovića Milanović.

“Svaka stranka ponekad lupeta, i SDP je znao lupetati”. Ako zbog toga počnemo zabranjivati stranke, to je put u tiraniju”.- brani pročetnički SDSS Milanović, pokriva Plenkovića i napada Škoru. SDSS ne lupeta već strateški ruši državu na svim nivoima u dogovoru sa Birom Krajine i vladom u Beogradu. 

Plenković upitan za komentar prijedloga predsjedničkog kandidata Miroslava  Škore da se zabrani Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS), kazao je: “To je lupetanje, žao mi je to reći ali to je takvo lupetanje, kako netko tako nešto izgovara.

Lupetanje? Ako je blizak Linti koji tvrdi da je zastava sa bijelim poljem ustaška  ili da je Oluja zločinaka akcija, a Gotovina zločinac ili da je domovinski rat zločinački to ne treba zabraniti? Znači širenje mržnje je tolerancija?

Ovaj tekst je usklađen sa govorom M. Linte slučajno?

Na crkvi u Austriji. Iz ovog se vidi koliko je laži u našm medijima. Sve usklađeno sa srpskom propagandom. Ne vjerujem u slučajno.

Čovjek je završio u zatvoru samo zato što je Hrvat jer se posvađao sa Srbinom na parkiralištu! Većina koja je kumovala ovom su novinari, suci , državni  odvjetnici Srbi. Mi imamo organiziranu hajku.

Pitate zašto?! Jednostavno, srpska medijska mašinerija u Hrvatskoj, njihov kadar u policiji i pravosuđu mora zajedno sa SNV-om, Pupovcem, prtisnuti Hrvatsku pred priznanje Kosova.

Srbi trguju u svezi priznanja Kosova da bi u Hrvatskoj prikazali ugroženost i da na taj način dobiju političku autonomiju. Realizaciju plana Z4 kojeg su u ratu odbili.

Srbi znaju da se za sada RS ne može izdvojiti iz BiH zbog čvrstog stava SAD-a, pa pokušavaju tamo gdje je najslabije, a to je država Hrvatska. Rade kaos kako bi realizacijom plana Z4 primirili pobunu u Srbiji zbog priznanja Kosova.

Zato je bitna ćirilica na službenim prostorijama, organizacija zajednice općina, sve kako bi svijetu lakše objasnili kako su oni tu ‘vekovima’, priča o ustašama je razlog odvajanja od ‘ krvoločnih Hrvata’.

Upravo tim putem idu Pupovac i Linta.  Oni su u završnoj fazi, dok naše obavještajne službe i one kontraobavještajne nisu niti na početku djelovanja.

Nakon svega se treba pitati kako je do ovoga došlo, kako Plenković i Milanović mogu govoriti ovakve gluposti i ako može SDSS rušiti ustavni poredak, zašto ne dozvolimo i islamskim ekstremistima da i oni osnuju neku stranku sa bivšim vojnicima ‘Isila’ da bi mi pokazali svoju ‘toleranciju’?

Shvaćate zašto se u medijima rušila slika o našem turizmu?

Srbi nikada neće odustati od okupacije našeg mora. U zaleđu jača četništvo, a u tišini naseljavaju Istru i Primorje. Polako su ovladali privredom i politikom toga kraja…

Na kraju lažu da ih mrzimo?! Tko tu koga mrzi više je nego jasno.

Priznanje Kosova je okidač koji Srbi žele preko naših leđa zablokirati i iskamčiti autonomiju da bi ostao mir u Srbiji nakon priznanja.

HOP