HOP

Pučani poručili preko svoga šefa da ih nije briga za srpske zločine!

Otvoreno na hrt1: “pučke” stranke i ostala komunistička trulež naveliko trabunjaju o “zapadnom Balkanu”! Pao mi je mrak na oči; kao da nikada nije postojala Mitteleuropa tj. Srednja Europa i njezina kultura čije važno središte je upravo Hrvatska!

Kao da hrvatska mladost nije nekada studirala u Pragu, Pešti i Beču, kao da najbolji austrougarski časnici i najpametnije glave carstva nisu bile upravo i ponajprije one hrvatske, obrazovane na bečkom Theresianumu!

Ovako šutke pokopati povijest i stoljetni termin srednje Europe i zamijeniti ga nekim “zapadnim Balkanom” – pa to mogu samo krajnje besramne primitivčine!
Jel moguće da su se svi šutke obvezali na tu gnjusnu laž zvanu “zapadni Balkan”?!
Zašto?

Meni se sve čini da su ti “pučani” nove komunjare. Čak i svoje predsjednike biraju po starom samoupravljačkom ključu po kojemu postoji samo jedan kandidat.

Puno priče o proširenju, i to od onih koji ni svoju državu nisu u stanju voditi. Plenković uživa u svom francuskom jednako narcisoidno kao u svojoj frizuri. Samo što ovo nije skup modela za muške frizure ili poznavatelje francuskog jezika.

Čini se i da se nitko na tom kongresu nije sjetio spomenuti i odati počast žrtvama četničko-velikosrpske agresije u Vukovaru i Škabrnji.

Nazočni Francuzi se nisu sjetili tragične pogibije svog sunarodnjaka Nicoliera, od iste četničke ruke. Al je zato u ime “širenja EPP bratstva i jedinstva” nazočna Vučićeva izaslanica Jadranka Joksimović, četnikuša koja je prije nego što je prešla “umjerenom” četniku Vučiću, od 2005. do 2007.g. radila kao urednica Šešeljevog lista “Velika Srbija”.

Skup koji ima takve članove raspravlja o proširenju?! Proširenju čega? Proletera? Komunizma? Četništva?

Ma pročitajte što je  šef pučana Daul poručio Hrvatima: On bi to onako preko koljena.

-‘Što se dogodilo, dogodilo se, o tome nećemo govoriti!’

 

O Bože kakvog li licemjerja!…

Još jedan poraz Plenkovićeve uguzničke politike.

Ingrid Runtić