HOP

Ludnica: Na izborima vodi čovjek koji je rekao ‘kako će im stvoriti pakao’, neki bokotiraju izbore, a neki traže da Kolinda odstupi ‘kako bi pobjedio Škoro koji je izgubio’?!

U Neovisnoj republici Pupovac održavaju se izbori, a novinari postavljaju krucijalna pitanja za opstanak Pupovca i njegove kumrovačke braće.

Tako smo saznali da će današnja predsjednica nositi kolače Bandiću u zatvor što je bitno za narod.  Ili kako će se o nama brinuti Zoka, drug, kao što se brinuo u svom mandatu uvijek.

Uvijek bi se probudi do 11 sati, posudio helić ili neki ispravni zrakoplov, odjurio do ljubavnice da joj  kaže kako su joj oči kao ocean i nakon toga će nam biti jako dobro.

Sama predsjednica sluđena genijalnim pitanjima  naših novinara odlučila je pozvati kao prava hadezeovka da narod glasa za Milanovića. Još samo čekamo da Zoka pozove narod da neko glasa i za ljubavnicu.

Suverenisti i svi prijatelji iz ‘ Bujančeve galaksije’ u svoje ime postavljaju uvjete jadnoj predsjednici da ako ispuni njihove  zahtjeve ili odstupi i preda kandidaturu Škori koji je od nje izgubio , kako će ju onda voljeti.

Pa je tako gubitnica  ovih izbora Tomašić postavila ultimatum što treba ispuniti Kolinda  jer inače će svi kao jedan bojkotirati izbore i tako još više pomoći Milanoviću.  Jedino ne kužimo tko će bojkotirati izbore? Ona? Njena strančica? Zekanović?  Vjerojatno Kolinda koristi krivo brašno za kolač i to je problem za Tomašićku.

Znači ako glasam za suvereniste meni se mora prije toga ispričati Zekanović jer je glasao  GMO? Ili Hasanbegović iz priče Bujo i Haso mora mi se ispričati jer je bio na sinodi ratnohuškačke SPC, a to već kuže i Crnogorci…?

Ili mi se moraju ispričati Haso i Zeko jer su stvorili kvorum za daljnju propast INA-e? Zašto bi morali? Oni dižu ruku. Nekad su u Sabornici. Nekad nešto kažu i od svega ništa kao i od Kolinde…

Dosjetljivi likovi naše desnice sjetili su se i druge priče.

“Daj odstupi Kolinda da dođe na tvoju poziciju čovjek koji je izgubio i od tebe i od Zokija, da bi vas sve pobijedio”…Ako ne odstupiš mi ćemo otkantati izbore. Bojkot. A ako bojkotiramo izbore i Zoka dođe na vlast mi nemamo ništa s tim…Odličan plan. Ne možeš fulati.

Ipak ako Zoka dođe na vlast to će biti kraj priče da je netko drugi kriv. Tu su oba. I HDZ i SDP, pa se sad pecite u loncu koji ste zakuhali, do propasti vaše ili naše😉. Vjerojatno naše.

HOP