HOP

U Bugarskoj narod je bio na uskršnoj liturgiji, a kod nas policija i Živana progone vjernike i svećenika, a crkva podržava

 U Bugarskoj održane su liturgije na dan uskrsnuća Isusa Krista za pravoslavne vjernike. Nije bilo novinarskih Živana, niti policije koja brani svojem narodu dolazak na liturgiju.
U sluđenoj i otetoj državi Hrvatskoj od naroda svakakvi nakaradni tipovi proganjaju vjernike, a budale im odobravaju.
Narod koji ovo dozvoljava teško može dobiti bitku sa svjetskim zločinačkim pokretom iliti dubokom državom.
Kako više vjerovati poglavarima ove crkve kada su ostavili svog svećenika koji je samo provodio evanđelelje?
-Sofija. Na dan uskrsnuća  smrt je umanjena, a u borbi  sa pandemijom nismo sami jer je Bog s nama.
To je rekao njegova svetost patrijarh Neofit tijekom svečane bogoslužbe za Uskrsnuće Kristovo ispred patrijarhalne katedrale “Sveti Aleksandar Nevski”, napisao je reporter novinske agencije FOCUS.
“U ovu najsjajnijoj noći nitko ne može tugovati ili se bojati, jer svi smo pozvani ući u radost Gospodina našega i pripremljeno je mjesto za svakoga od nas u kraljevstvu nebeskog Oca”, rekao je patrijarh.Po njegovim riječima, prolazimo kroz teško iskušenje jedne pandemije sa cijelim svijetom.

“Smrt je zarobljena i život pobjeđuje. Kao vjernici znamo da u ovom iskušenju nismo sami, jer i danas je Bog s nama, što znači da je s nama najveći izvor života”, naglasio je najsvetiji Bugarinski patrijarh.

Katolička crkva u Hrvatskoj, kao i ona u svijetu na Uskrs je pokazala uz koga stoji. Vjeruje WHO-u na čijem čelu je kriminalac i okreće leđa svom svećeniku koji je svojim rukama gradio svoju crkvu.

HOP

Vezani članak

Iživljavanje nad svećenikom: Misu u 8 sati dozvolili , misu u 10 sati zabranili