Iživljavanje nad svećenikom: Misu u 8 sati dozvolili , misu u 10 sati zabranili

0
11973

Nešto prije 10 sati s crkve na splitskoj Sirobuji zazvonila su zvona, a po uobičajenom rasporedu, misa je u 10 sati, javlja Slobodna Dalmacija.

Ispred ulaza u crkvu stoje dva policajca, tu je i desetak župljana. Neki župljani vrijeđaju policajce riječima: “Ovoga nije bilo ni u komunizmu!”

Na parkiralištu u blizini crkve su dva komunalna redara. Policajci u civilu snimaju kamerama.-piše Jutarnji list i Slobodna Dalmacija.

Tako to radi novinarstvo cenzure koje odgovara Plenkoviću.

No krenimo redom. Na cvjetnicu je održana misa u 8 sati bez ikakvih problema, da bi na Uskrs novinarka Živana pokrenula revoluciju i progon svećenika koji samo radi svoj posao. O tome novinari nisu pisali, a to znači da su manipulirali sa činjenicama.

Screenshot_20200415-160549_Facebook

Pozavidio bi joj i sam Soros na ovom revolucionarnom podmetanju ruke u procjep vrata.

No pitanje treba postaviti kako i zašto je policija dozvolila misu na cvjetnicu, a nije na Uskrs? Da li policija sluša Živanu i služi novinarki Živani ili provodi zakone? Kako je misa “nezakonita” po radu policije kada su zapravo tada bilie nezakonite sve odluke stožera Civilne zaštite, pa prema tome i odluka o radu crkve?! Ministar policije u stožeru je mjesec dana donosio nezakonite odluke!

Nezakonitim odlukama policija je progonila svećenika i izazvala njegovu reakciju, pa ga prijavila. Prijavili ga za vrijeđanje njih, a zadatak stožera civilne zaštite je posebna briga prema starijim ljudima u koje spada i svećenik. Znači čista diskriminacija osobe. Stariji čovjek ne smije biti nervozan kada ga progone policijski snagatori koji provode nelegalne odluke stožera i time gubi posebnu brigu prema starijoj populaciji? Upravo iživljavanje stožera nad tim starijim čovjekom jasno se vidi koliko je stožeru stalo do najstarije populacije u krizu.

Retroaktivni izglasavanjem nekog zakona vidi se i koliko su saborski zastupnici pokvareni i pokrivaju nelegalne mjere stožera. Znači država je pokrila svoje nelegalne odluke iživljavanjem nad starijem čovjeku.

Ne znamo kada se dižu novinari Slobodne dalmacije, a još manje znamo kada počinje za stvarno raditi policija, jer po našim izvorima , misa u 8 sati danas je bila, policija i stožer Civilne zaštite dozvolili su misu, ali u 10 sati nisu dozvolili misu. Znači ponijeli su se diskriminatorski i svojim odlukama “malo ovako malo onako” pokazali da su zapravo oni krivci cijele situacije zajedno sa novinarima. Novinari nisu napisali da je misa u 8 sati održana.

HOP