HOP

Vučić rasporedio vojsku uz hrvatsku granicu, iza prosvjeda u Sarajevu stoje i srpske službe, u Hrvatskoj mediji imaju isti stav kao i Vučić o Bleiburgu

Ratni i poratni zločinac Aleksandar Vučić jutros je već poslao srpsku vojsku u Šid na nekoliko kilometara od granice sa Hrvatskom.
Sve to čini, kako vele listom svi srbijanski mediji, radi sveopće i nekontrolirane najezde migranata s Bliskog istoka.
No, upitno je što se pod time skriva  kod Srba, pod izlikom zaštite od migranata još u pozadini slanja vojnih trupa skriva?
Srpsko kozaračko kolo, podrška masonu i zločincu Titu, plešu u doba korone ujedinjeni Srbi i muslimani
Bleiburg napadaju pobornici masovnih klanja, ubijanja…
Srbijanski barbari s istoka, vidimo jako dobro, rovare u u vjerskim sukobima u Crnoj Gori, daju medijsku i političku potporu u Sarajevu tzv. “antifašističkim”, a u biti prikrivenim velikosrpskim prosvjedima srpstvom zadojene i jugosrpstvom i titoizmom indoktrinirane jugokomunjarske muslimanske šake jada u Sarajevu, što se danas pred katedralom Srca Isusova u Sarajevu buni i negoduje u povodu mise koju služi Vrhbosanski kardinal Vinko Puljić nedužnim hrvatskim i bošnjačkim žrtvama masovnog pokolja na Bleiburgu i Križnom putu. Sve je ovo specijalni rat protiv Hrvatske.
I svi ovi događaji odvijaju se istodobno i očito politički orkestriranim i dirigiranim srbijanskim sinkroniziranim scenarijem umjetnog stvaranja kriznih žarišta po zamislima zločinačkog memorandumskog pothvata iz Srbije.
  U pozadini svih nemira i nereda i izazivanja stanja kaosa u zemljama u okružju Srbije stoji uvijek produžena i smrdljiva ruka same Velike  Smrdije.

Hrvatski mediji i komunistički “znanstveni terorizam” protiv su mise za žrtve Bleiburga . Potpuno istog stava su kao SPC i Aleksandar Vučić.

Širenje mržnje. Huškanje protiv žrtve Bleiburga.
Unuka partizanke ismijava žrtve kako su bježali Hrvati 1945. godine? To je profesor na fakultetu?

Unuci partizana i četnika 1995.  godine bježali kao zečevi .

Index smatra da ubijena djeca, žene, civili, zazidani u tunele , rudnike ,nemaju nikakva prava ,niti na misu , jer su bili uz NDH-a ili živjeli u toj zemlji?

Takve vi portale se  čitata? Šera? Pitam se jesmo  li mi normalna država? Pa to su  riječi slične bolesnih krvoloko 1945. godine?!

Vodili Srbija specijalni rat protiv Hrvatske kroz ovakve medije koji isto misle kao i Vučić?
HOP