HOP

Koalicija srednjeg prsta je pokušaj mobilizacije ženskog biračkog (60%) tijela u korist HDZ-a i SDP-a

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović (52), u jeku reakcija na izjavu Miroslava Škore (57) kako bi silovane žene s obiteljima trebale razgovarati o pobačaju, objavila je fotografiju s ispruženim srednjim prstom, poručivši da je ‘prošlo vrijeme kad je žena čekala što će ‘baja’ reći’. Pridružila se primjeru osječke dogradonačelnice Žane Gamoš koja se fotografirala s podignutim srednjim prstom zbog te iste izjave.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) na svom Instagram profilu danas je objavila fotografiju na kojoj drži srednji prst u zraku i napisala:

– Vraćamo se u 2000. Isti stav. Žene, izađite na izbore dok još možete.

I glumica Jelena Veljača (39) se oglasila na društvenim mrežama.

– Ovom prilikom pozivam sve svoje pratiteljice da pokažu srednji prst Škori koji misli da se silovana žena mora o abortusu dogovarati s obitelji. I Raspudić́u koji misli da silovana žena mora roditi, a i generalno frajerima koji misle da bilo koja žena bilo što mora. Hvala što me pratite. Volim vas – napisala je u opis fotografije na kojoj drži srednji prst u zraku. -piše 24 sata.

Škorin tim nije primijetio odličnu podvalu Kolinde Grabar Kitarović kojom je pokrenula mase žena da zapravo izađu na birališta, jer će u protivnom pobijediti “nazadni ” Škoro.

60% biračkog tijela su žene, shvaćate zašto je Kolinda pokrenula srednjoprstnu revoluciju protiv Škore?

Čitam gluposti nekadašnjeg šefa Škorinog stožera , kako to neće naštetiti Škori. Muđahedinska frizura i malo znanja o propagandi. Ovo je bilo dobro planirano da se pokrene žene na biralište protiv Škore.

Sve jasno. Jedino njegov stožer to nije skužio. Kolinda se očito osvećuje Škori što nije stao uz nju u drugom krugu. Ovim potezom ona huška i na “tradicionalnu desnicu ” okupljenu oko B. Esih, ali se vidi da je prvi cilj ove srednjoprstne revolucije Škoro. Iako on ništa ekstremno nije rekao, mediji i politički manipulatori napravili su odličnu promociju ljevici HDZ-a i SDP-a.

Umjesto što se kače na te teme – navlakuše bilo bi dobro čuti što misle o cjepivima i famoznoj koroni.

Iz Radničke fronte s hrvatske granice poručili: Izbjeglice su dobrodošle! Zbog čega ih Peovićka ne odvede doma ili Rada Borić i poduči ih  partizanskim popevkama? Peovićka u njima očito vidi reinkarnaciju partizana jer se skrivaju u šumama, pa bi bili odlični vojnici njene partije. Da je ovo normalna zemlja njena bi stranka bila zabranjena, ovako vrlo je glasna.

Ova slika u nas i u Njemačkoj govori da je duboka država preuzela istu metodu propagande i kod nas i po cijelom svijetu. Krije li se iza Radničke fronte zapravo Soros?

I za kraj jedna bizarna priča. Nekakav turnir u Zadru za promociju našeg turizma koju pokreće Novak Đoković urodila je očekivanim skandalom. Opće je poznato da korona virusa nema u supermarketima, u zgradi vlade, u Jasenovcu  ili u Okučanima, da ju ne mogu dobiti vodeći naši političari stojeći jedan od drugog 10cm, ali bože moj tenisači nisu tako otporni, oni ju dobiju ili košarkaši…iako testovi i nisu točni, saznali smo da je jedan bugarski tenisač nakon lumpovanja po Beogradu, igranja tenisa u Zadru zaradio koronavirus, nije jasno kako je uopće igrao uz tako smrtonosnu bolest zbog koje je prekinut turnir.

Slijedeći korak za nas je da nam zabrane sva putovanja, zatvore granice i umremo od gladi jer je jedan Bugarin “dobio koronu”. Tko nije na državnoj sisi kad tad će doživjeti kraj, a ovi drugi mogu mirno spavati jer će vlada dizati kredite za njihove plaće.

 

HOP