HOP

Ako u trgovini treba nositi maske znači da te trgovine su opasne i treba ih sve zatvoriti, za razliku od restorana gdje ne trebaju maske, pa da vidimo kako će sustav Božinovićevih gluposti funcionirati

-Sad će se nositi maske, u prvom valu se nisu nosile, time se vidi da ovaj Božinović je tiranin i laže. Maske ne štite od virusa i one su brnjice za ljude. Ako u trgovini treba nositi maske znači da te trgovine su opasne i treba ih sve zatvoriti, pa da vidimo kako će sustav Božinovićevih gluposti funkcionirati .- jedan komentar na Božinovića.

Ovako izgleda pandemija po stožerašima; ako imaš hrvatsku putovnicu u BiH možeš bez testa za koronu na naše more, ako imaš bosansku moraš platiti test za koronu i onda ćeš na more. Znači korona je u putovnici BiH. Jaka neka pandemija, prepoznaješ ju po putovnici.

U poštu, banku, trgovinu ne možete bez maske, ali u restoran ili birtiju možete bez maske. Strašna neka pandemija. Ako u te ustanove ne možete bez maske one ne udovoljavaju uvjete kao restorani, te ih stožer mora hino zatvoriti ili sve stožeraše goniti po kaznenoj odgovornosti jer ugrožavaju zdravlje građana?

Ako si hadezenjara ne možeš dobiti pandemijsku zarazu.

Lažu li vas ovi? Spašavaju li oni vas ili ugrožavaju vaše zdravlje ?

Božinović prijeti represijom tko nema maske u dućanima, a dr. Sladoljev tvrdi maske jesu opasne, a znanstvenicima (sve češće) nedostaje pameti!

HOP