HOP

Na sprovodu Danijela Bezuka sve je vrvilo od policajaca u odori i civilu!

Pokopan je Danijel Bezuk jučer na lokalnom groblju nakon što je  kalašnjikovom pucao na zgrade vlade i Sabora RH-a i teško ozlijedio policajca te se po službenoj verziji ubio.

Tom prilikom stradao je jedan policajac, a nakon tri dana saznali smo od premijera da se pucalo na tri policajca. Nije jasno kako je amater uspio ugroziti čak tri policajca u tom krugu zgrada. Ipak su oni školovani za taj posao.

Otkriveno je kako se to moglo dogoditi;

-Svi su smetnuli sa uma,da je odmah nakon napada izišla izjava-

“Za čudo nije bilo niti jednog drugog policajca na vidiku. Kako sam čuo jedan je policajac iz Mletačke pružao otpor i pucao prema napadaču.” M.P. ,a mnogi su smetnuli sa uma, da se u blizini gdje si je  navodno oduzeo život mladi Bezuk nalazi i nekoliko veleposlanstava,koja imaju policajca na straži i svi su radio vezom  bili upoznati što se događa.

lako  je moguće da ako ga nije ranio ovaj policajac iz Mletačke,jesu ti iz tog djela gdje je pronađeno tijelo?!

Samo mjesto gdje je tjelo pronađeno nema nikakve logike sa tim da je mladić bježao,pa se maltene nasred ceste ubio?-

Večernji list tvrdi daje pucao po zgradi i nakon 4 minuta pisao poruke na Facebooku?

“Pucnjava je policiji dojavljena u 8.06, a 22-godišnjak iz Kutine status je objavio u 8.10 sati. piše Večernji list.
“Nakon toga počinio je samoubojstvo, a njegovo tijelo pronađeno je na području Jabukovca.”?
Prije samoubojstva piše statuse ?

Na sprovodu je sve vrvilo od policije, a i navodno sniman je cijeli sprovod. Na svim pristupnim putevima sve je bilo  puno policije, naš izvor tvrdi da je bilo oko pedesetak policajaca u civilu i odori.

Od Kutine prema Selištu u šumi je bio policijski kombi,  na križanju za Slatinu drugi policijski  kombi. Jedan policijski automobil  sa   u uniformiranim policajcima bio je na ulazu u šumu iz Kutine prema Kletištu .

Policija je očito prihvatila plenkovićevu teoriju oko pripisivanje Bezukovog čina- terorističkom činu, iako se vidi iz svega da je to teško prihvatljiva opservacija?!

Da li je snimanje sprovoda uvod u teoriju Plenkovića oko osobe koja je huškala Bezuka? Plenković je već bez ikakvih dokaza napao neke političare.

HOP