HOP

Stožeraši najavili javno cijepljenje, Milanović, a sada ima velikih problema sa cjepivom, pojavili se i ‘sudski dokumenti protiv proizvođača’?!

NUSPOJAVE NAKON PFIZEROVOG CJEPIVA: Dvoje zdravstvenih radnika u Britaniji razvilo alergijsku reakciju, izdano je upozorenje

Regulatorna agencija za lijekove i zdravstvenu skrb savjetovala je da trenutačno ne bi trebao primiti Pfizerovo cjepivo svatko tko ima povijest jakih alergijskih reakcija.-panično javljaju mediji koji su stigmatizirali protivnike cjepiva.
Tko je jedini bio protiv?  Srećko Sladoljev, kojeg Glas Istre kiti titulom kontroverznog i miče njegov intervju sa Facebooka, to je očito blokiranje moguće informacije na sramotan način.
Mi smo informaciju dijeli da se spasi što više života.
 Iz Amerike dobivamo dokument navodnog zatvaranja Pfizera. Proizvođača cjepiva. Prema tome dokumentu plijene im se dokumenti, sateliti, računala, zatvara tvrtka zbog tzv. čipranja. To kad bi bilo točno obožavatelji viagre posebno bi bili žalosni.
Čekamo da se cijeli stožer cijepi pred kamerama kako su obečali i naravno pametnjaković  Milanović.
Konfucije je davno zaključio da se jedino budale i mudri ne mijenjaju! Ako cjepivo problematično, a ovi pametnjakovići su ga hvalili, tko snosi posljedice?
HOP
VEZANI ČLANAK