Dr. S. Sladoljev: RNK cjepivo ne smije ući u moju zemlju! Jer ako se nešto nekome desi, krivi ste za ubojstvo s PREDUMIŠLJAJEM!

0
21676

Do maloprije ovaj intervju s Bill Gatesom zaista nisam vidio, citat:

Spomenuli ste posljedice. Posljedice Moderna cjepiva su ZABRINJAVAJUĆE. Poslije DRUGE doze, najmanje 80% cijepljenih doživjeli su SISTEMSKE posljedice koje idu od drhtavice do žestoke groznice. Pitamo: da li su cjepiva sigurna?”

inbound7084825791128473888

Opis reakcije odgovara DO DETALJA onome što sam teoretski predvidio, a jučer objavio. Po primitku RNK cjepiva imunološki sustav s izgrađenom memorijom žestoko će napasti CIJELO tijelo.

Ova reakcija desiti će se i po primitku PRVE doze RNK cjepiva kod onih koji su razvili protutijela na Kovid. Moguće da će najveće posljedice pretrpjeti djeca i mlađi ljudi, baš oni koji su kroz bolest prošli bez simptoma!?

inbound3037685888294278576

Beroš, Plenković, Božinović i ostali:

RNK cjepivo ne smije ući u moju zemlju! Jer ako se nešto nekome desi, krivi ste za ubojstvo s PREDUMIŠLJAJEM! Ne za ubojstvo iz nehata!

sladoljev-srecko-copy-1

Ja sam svoje rekao. Upozorenje uz opisani slijed događanja na molekulskom nivou dobiti ćete urudžbeno. Da se kasnije ne bi izmotavali kako niste upozoreni.

Srećko Sladoljev.

HOP

Vezani članak

 

Dr. Sladoljev upozorava koju nam stravu donose cjepiva, ‘najgore će proći zdravi, oni koji “prebole” virus bez znakova bolesti, djeca, mladi’!