HOP

Poznati zagrebački doktor preminuo od cjepiva?

Pfizeri BioNTech surađuju s norveškim regulatorom na istrazi smrti  cijepljenih u Norveškoj (29) objavili su iz Pfizera.

‘Broj dosadašnjih incidenata nije alarmantan i u skladu je s očekivanjima’, poručili su iz tvrtke koja proizvodi cjepivo protiv koronavirusa.

29 mrtvih nije ništa? 29 obitelji srhvano bolju nije ništa Pfizer? Pa ljudi su postali glodavci. Kažu neki bolesnici u komentarima na ovu informaciju da  “tko  je tim ljudima  kriv, sami su to odlučili”- a mi  kažemo mediji i zdravstvo. 29 ubijenih? Nikome nije bitno!

Niti jedan stožeras , niti jedan političar iz vlade , niti predsjednik države iz cijeloga svijeta nema nus pojave nakon cijepljenja , onda su svi oni ili fenomeni ili su napravili lažno cijepljenje! A mnogi imaju preko 60 godina…

Prenosimo status doktora S. Sladoljeva;

“-Jučer, 11:55
“Lijepi pozdrav doktore. Može molim Vas pitanje? Jučer je preminuo poznati zagrebački ginekolog Mario Kerner. Od njegove prijateljice sam saznala da je u srijedu primio 1. dozu Pfizer cjepiva. S kolikom sigurnošću možemo tvrditi da je to nuspojava? Doktor je inače 50 godina taman napunio i zdrav… Hvala unaprijed na odgovoru.. Svako dobro. ” (putem Messengera, ime i prezime, dr. med.)

Jučer, 23:42
“Žao mi je. Da su mu posthumno napravili PCR, siguran sam da bi bio pozitivan. Tada bismo bili potpuno sigurni od čega je umro. Jedina sigurna dijagnoza je od Kovid-19”. (putem Messengera, Srećko Sladoljev)-prenosimo zanimljiv status S. Sladoljeva.

Poslodavac preminulog doktora tvrdi da se preminuli doktor nije cijepio. Kako se više puta čulo priopćenje iz naših bolnica da netko ima koronu, a obitelj to demantira došli smo do zaključka da istinu očito zna preminuli i dragi Bog.

Polupismeni faktografski mediji napali su i označili dr. Sladoljeva kao prenosnika krivih informacija,  a i neki ne baš pismeni doktori da je zao čovjek ( na opće oduševljenje B. Gatesa) i  kako je on proširio tu vijest iako se iz prepiske vidi da je odgovorio na pitanje.

HOP