HOP

KOVID NACIZAM:’U bolnicu za koju izdvajam 16,5% SVAKE – SVOJE – PLAĆE neću smjeti ući ukoliko mi se – ne daj Bože – djetetu nešto dogodi JER NISAM CIJEPLJEN!’

[ I DALJE NE VIDITE GDJE OVO IDE? ]

Krenulo je s pričom kako bez igle nećemo moći na koncerte. Još nisam ni prebolio činjenicu da ću morati preskočiti revanje Mile Kekina o “menstrualnom siromaštvu”, “zdravstvenoj usluzi pobačaja” i 37 rodova, već su mediji javili da bez igle nećemo moći u restorane.

Nisam ni probavio burek, već rekoše da bez bocke nema u kino. “Brzi i žestoki 174” se još učitavao na laptopu kada mi je poručio predsjednik i muž gospođe AstraZeneca da ću biti građanin drugog reda.

Sve mi je to bilo nebitno, no sada mi polako kreće pjena na usta jer reče Bljutarnji da bez izmišljene potvrde neću smjeti – u bolnicu.

U istu onu bolnicu za koju izdvajam 16,5% SVAKE. SVOJE. PLAĆE.

U nju, kažu, neću smjeti ući ukoliko mi se – ne daj Bože – djetetu nešto dogodi. Jer nemam papir koji njonjavi Božinović po nalogu nekih briseldžija zahtijeva da imam. Informacija je nadasve korisna, moći ću upozoriti onoga tko me zaustavi na ulazu u bolnicu da će mu trebati potvrda pri ulasku na odjel traumatologije.

U međuvremenu, Hrvatska Režimska Televizija nastavlja s centrifugiranjem mozga. Dr. Kaić uz prikrivanje prijezira za nas ovčice iza maske, kroz smijeh tvrdi da su naša upozoravanja na moguće posljedice – čista glupost.

Istovremeno, odbija potpisati izjavu kojom preuzima materijalnu i kaznenu odgovornost za administriranje cjepiva. Drugim riječima, čovjek sam sebi ne vjeruje. A to je već za jednu drugu granu medicinskog djelovanja.

Stanovita Morana Kasapović s režimske TV nam gura u usta Billa Gatesa i navodnu tvrdnju da virus ne postoji, prikazujući prizore s Festivala Slobode kao skup luđaka i izbezuma. A sve to da bi Kaić izlaganje završio riječima: STVAR JE PROCJENE RIZIKA, NE POSTOJI POTPUNO SIGURNO CJEPIVO.

Glupi antivakser.

Prof. Ivan Pokupec

VEZANI ČLANAK

Dr. Reiner Fullmich tvrdi da su se Beroš, Capak i Markotić ogriješili o svih deset odredbi Nürnberškog zakonika, koji sadrže smrtnu kaznu za one koji žele prekršiti ove međunarodne zakone

Dr. Sladoljev dokazao zašto se umire od cjepiva! Službeni podaci govore da je u prva četiri mjeseca 2021. g. od mRNK cjepiva umrlo više ljudi nego od svih cjepiva unatrag 30 godina!