HOP

Sude pravaša jer se suprostavio slavljenju srpskih zločina u Srbu – predvođeni Pupovcem

Zagreb, 05. 07. 2021. Priopćenje AHSP-a

VLADA RH
MUP RH
DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO RH
MINISTARSTVO BRANITELJA RH
JOSIPU BROZU TITU ( MILORADU PUPOVCU )
MEDIJIMA

PREDMET : BORBA ZA DEMOKRACIJU POČINJE !

Hrvatska država je preko Državnog odvjetništva RH pokrenulo političko – montirani proces protiv predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Cirkus počinje u utorak 06. 07. 2021. godine u 12 sati na sudu u Gospiću.
Okrivljenika Dražena Keleminec tereti se zbog kaznenog djela ( ha, ha, ha ) iz članka 325. stavka 1. KZ.

Jugoslavensko Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podiglo je optužnicu, a Općinski sud u Gospiću prihvatio jer je Dražen Keleminec dana 26. srpnja 2015. godine u Donjem Srbu na javnom skupu uputio riječi Josipu Brozu Titu ( Miloradu Pupovcu ) da zapamti njegove riječi i da mu je to zadnja proslava u Srbu, što je kod Josipa Broza Tita ( Milorada Pupovca ) izazvalo strah i uznemirenost i time počinio kazneno djelo protiv javnog reda – javnim poticanjem na nasilje i mržnju.

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA :
ČLANAK 19. KAŽE : SVATKO IMA PRAVO NA SLOBODU IZRAŽAVANJA MIŠLJENJA I SLOBODU GOVORA.

Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata i smeta mu proslava četničkih zločina u Srbu koju organizira Josip Broz Tito ( Milorad Pupovac ).
Jugoslavensko općinsko državno odvjetništvo u Gospiću misli da još žive u komunističko – boljševičkom režimu titine Jugosmrdetine.


Jugoslavensko općinsko državno odvjetništvo ne smeta proslava četničkog klanja Hrvatskog naroda već im smeta Dražen Keleminec koji se tome suprostavlja.

Pokretanjem lažne optužnice, pokrenuli ste svoj poraz kao i 1995. godine oslobađanjem dijelova Hrvatske od četničkih hordi i projekta male srbije.
Dražen Keleminec VAS se ne boji zar vam to nije jasno !!
Osobno ću doći u Vladu i tražiti od predsjednika Vlade Andreja Plenkovića odgovore na ova pitanja, a tražit ću ministra branitelja Tomu Medveda da javno odgovori na čiju stranu u ovom slučaju staje. Na stranu dragovoljca Domovinskog rata ili stranu Josipa Broza Tita ( Milorada Pupovca ) i njegovih četničkih proslava u Srbu ??
BANDO UDBAŠKO – ČETNIČKO – BOLJŠEVIČKA DOĆI ĆE I VAMA KRAJ I NEĆETE VIŠE PLJAČKATI I PROGONITI HRVATSKI NAROD I DOMOLJUBE !
NARAVNO DOLAZIM NA SUD U UTORAK !!
Dražen Keleminec okrivljenik za kazneno djelo iz članka 325. stavka 1. KZ

VIDEO:

https://rumble.com/vjep1d-draen-keleminec-okrivljenik-za-kazneno-djelo-iz-lanka-325.-stavka-1.-kz.html

Sa štovanjem !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA
PREDSJEDNIK, DRAŽEN KELEMINEC