HOP

Iz posta dr. Sladoljeva i broja 233 zaraženih u svijetu dobijamo 15. 8. kao dan napada kabale na cijepljene preko 5g mreže?

Vrlo zanimljiv post prenio je dr. Sladoljev.

Ako ga povežemo sa našim tekstom od jučer…

Nevjerojatna činjenica da u mnogim zemljama svijeta isti dan je jednak broj zaraženih. Brojkom 233. Možete vjerovati u brojku? Naravno da ne.

VIDEO:

https://rumble.com/vkvsyf-koja-la…broj-zaraeni-u-svim-zemljama-233.html

U Hrvatskoj je isto bio isti broj zaraženih, 233, ali od kada je počeo kružiti video o toj namještaljki , kod nas je broj smanjen na 213, ali se u GOOGLE  tražilici vidi da je prije pisalo 233!.

Na slici u dnu link vlada.gov.hr piše u najavi 233 a kad otvoriš link ostala izmjena (213), međutim još naniže tražilica nudi objavu od Civilne zaštite. Kod njih je 233 i u najavi i u objavi 233.

Radi li se ovdje o neviđenom skandalu ili o poruci  kabale?

BROJ 233?

Ovo je kabalisticka numerologija tj tajna šifra odaslana diljem svijeta na dan 07. Kolovoza.

Kad broju 7 dodamo zbir brojeva 233 (8) dobije se 15 (Kolovoz)  datum o kojem govori dr Srećko Sladoljev u postu.

No treba biti oprezan (kad je Hrvatska u pitanju) takodjer i 13. Kolovoza upravo radi izmjene (213) odnosno dva dana ranije budući je zbroj 7+(2+1+3)=13. Ujedno je i Petak 13. To može biti točno, ali i ne.

Za nekog je ovo smiješno i djetinjaste ili pak paranoično no mislim da vama ne treba objašnjavati kako masonerija doslovno “obožava” i simboliku i numerologiju.-protumačio je naš suradnik.

U Google mogu ukucati bilo koji broj novih slučajeva i tražilica će mi izbaciti niz s tim brojem, pa se od tog može napraviti video. Znači moguća je varijanta podmetanja od NWO kako bi diskreditirali informaciju. U svakom slučaju informacija širi nove vidike na novi oblik manipulacije.

 

HOP

VEZANI ČLANAK

 

Ekskluzivno: U većem broju zemalja i u Hrvatskoj broj zaraženih je bio 233 (?!), kada je posumnjano u broj – Hrvatska mijenja broj zaraženih!

Odluka Vrhovnog suda SAD-a: Od 2013. godine, svi ljudi cijepljeni GM-modificiranim mRNA-ima legalno su trans-ljudi