Mrak Sataraš i IDS slažu se sa Vučićem i Hrvate prozivaju za fašizam i šovinizam!

0
12753

IMG-20190121-WA0000

Čelnici IDS-a i GLAS-a Boris Miletić i Anka Mrak Taritaš upozorili su u ponedjeljak iz Pule kako su nasilje, šovinizam i mržnja postali hrvatski brend, a Miletić je poručio kako je ponosan što se u Amsterdamsku koaliciju (GLAS, HSS, IDS, HSU, PGS) unose vrijednosti Istre čiji su zaštitni znak otvorenost, multikulturalnost i tolerancija.

Mrak Sataraš smatra da je Istra raj na zemlji po toleranciji i naprednosti u razvoju.

ids 3ids 2ids 1

Namještena ispitivanje javnog mijenja proglasila su koaliciju Pajsera Beljaka, Jugoslava Jakovčića i Sataraš Mrak Gunju drugom strankom  po izboru građana kada bi danas bili izbori.

uljanik 2

Da prevedemo na jezik konkretnih rezultata, Pajser Beljak toliko je dobar u svome radu da ga još jedino podržava medijska žgadija , jer svako malo netko zbriše iz te stranke kod Bandića, Jakovčić i Miletić tako su tolerantni u Istri, da njihova stranka više poždere na domjencima nego što je u Uljanik love ubačeno sa njihovih županijskih  računa. Ekipa lopova viče drže lopova. 

troteri

Jedino se čovjek može čuditi kako je velika ekipa bolesnika u medijima koji jezivo mrze Hrvatsku i ove političke muljatore pušta da pljuju po kruhu koji žderu. Političko -medijska mafija je zrela za ludnicu. Spasiti će nas Mrak Sataraš koja je kvadratni metar obnove u Gunji obnavljala po cijenama kvadrata na Manhattanu. 

taritaš w

Kako je na izborima oko 400 000 lažnih iliti nepostojećih birača ne bi nas čudilo da odjednom uz pomoć bolesnika u medijima ova lopovska družina dobije neku ulogu u vlasti.

Da je lopovluk svuda pokazala je činjenica uništenja inicijativa za referendum, a koju je uništio APIS i ustavni sud. APIS je glavni u kontroli glasova za izbore…

One koje favoriziraju naši mediji ti će biti “iznenađenje”  na namještenim izborima.

anka-je-mrak-656x365

Uglavnom retorika Dačića, Vučića, Vulina je ista kao ove tragikomične  napušene ekipe iz Amstrdama, ne vide oni četnike po Hrvatskoj jer su silno tolerantni prema njima, oni su  svi partizaneri, vojska koja je poklala pola milijuna Hrvata i napravila reviziju povijesne  istine njihov je idol.

FB_IMG_1547452256198

Ova IDS-ova bagra uništila je Istru, instalirala četništvo u Istru, sve su pokrali, sebi osigurali život i za to što nemaju više što krasti izmišljaju fašizam, da bi prikrili svoj lopovluk.

 

HOP