‘Jutarnji’ i 24 sata rade PR zločincu Trifunoviću, ali 24 sata ne želi objaviti intervju o kriminalu Pupovca

0
3141

U Beogradu je danas preminuo Vlado Trifunović, bivši general-major JNA koji je na početku Domovinskog rata bio zapovjednik Varaždinskog korpusa. Nakon sedmodnevnog sukoba u rujnu 1991. godine, tijekom kojih je jedna osoba u Varaždinu teško ranjena, a jedan je poginula, Trifunović je 22. rujna predao vojarnu čelnim ljudima Kriznog stožera u Varaždinu.-tako Jutarnji list počinje priču o Trifunoviću, čovjeku koji je rušio Varaždin, onesposobio naouružanje u vojarnama kako ga ne bi mogli koristiti naši dragovoljci, a koje su naravno platili građani Hrvatske.

Ponavljaju oni i 24 sata intervju sa ovim hrvatomrscem iz 2005. godine,a  koji je bio izdajnik za Srbe i ubojica za Hrvate. PR zločinačkoj vojsci i njihovom kadru u “hrvatskim medijima”. Sramota. Koga briga za smrt osobe koja je ubijala građane među kojima je živjela? Naše prosrpske medije. Jugonostalgija ne prestaje u medijima koji već godinama prikrivaju glavne pljačkaše Hrvatske.

24 sata prije dva mjeseca je napravio intervju sa Nenadom Vlahovićem, koji je iznio sav kriminal Milorada Pupovca, ali nikada taj intervju nije izašao u javnost, intervju sa zločincem i srpskom niškoristi Trifunovićem koji je ubijao po Varaždinu ponovljen je u javnost po drugi put nakon njegove smrti, u kojem taj ubojica svojih sugrađana tvrdi kako su svemu krivi Hrvati.

SAŠA LEKOVIĆ - FACEBOOK PROFIL - GENERACIJA 1979 (1)SAŠA LEKOVIĆ - ROĐEN 1979 GODINE - MEĐUNARODNO DRUŠTVO ISTRAŽIVAČKIH NOVINARA

HND-ov Sale ima biografije po potrebi…

 

Dok je na čelu HND Saša Leković sin oficira JNA, hrvatske ulizice moraju pisati o zločinačkoj vojsci i “zlim Hrvatima”. Komunistička braća preuzela vijest iz bratskih srpskih medija, iz koji kreće većina vijesti umreženih srboslavena. Ovo je dokaz specijalnog rata protiv Hrvatske. Umrežene zločinačke komunističke političke ekipe skreću pažnju sa pljačke INA-e, Plive, Montmontaže, HEP-a i bave se PR srpskoj niškoristi u slavu pokolja građana Varaždina.

HOP