Falsifikator Pernar u Saboru vrijeđa koga stigne,a na ulici nagovara školarce na markiranje!

0
5800

Pernar je ponovno imao obraza koristiti deložiranu obitelj Fel u svrhu svoje bezočne promocije – i to u prije dva dana u Saboru. Da podsjetim; gospođa Fel i njezino troje djece su bili nasilno deložirani iz svoje kuće. Uzdali su se u pomoć pokvarenjaka Pernara, Sinčića i Palfi i nastavili ih podržavati i nakon vlastite, zaista mučne deložacije. Radilo se o privatnom sporu između bivših supružnika, u kojem majka djece nikada nije pristala na prodaju kuće u kojoj je živjela. Živozidaški čelnici su tada dvojili žele li uopće braniti tu deložaciju, budući da se nije radilo o sporu s bankom. Obitelj je izgubila kuću, gđa Fel je toga dana završila u bolnici, a kratko nakon toga joj je isporučen račun za ometanje deložacije: 40.000 kn (svota je u međuvremenu narasla na 60.000). Ivan Pernar, Ivan Vilibor Sinčić, Vladimira Palfi i Hrvoje Runtić su gđi Fel i dalje obećavali pomoći platiti tu kaznu zbog koje joj je bio ovršen račun. No pokvareni živozidaški čelnici su je ostavili na cjedilu i oglušili se na sve njezine molbe. Gđa Fel se povukla gorko razočarana njihovim lažima i jasno im dala do znanja kako su preko grbače najugroženijih došli do Sabora. Živozidaški muljatori su joj obećavali kako će joj pomoći kad uđu u Sabor, ali kad su dobili saborske plaćice – zaboravili su na nju i oglušili se na sve njezine molbe.

Danas zgubidan, prevarant i cirkusant Pernar poziva djecu srednjoškolce da markiraju “HDZ-ovu” školu kako bi radije slušali njegova idiotska predavanja, dok stariji sin gđe Fel uzorno studira pravo, kao jedan od najboljih studenata na godini i svom fakultetu.
Eto, kakav je šljam ušao u hrvatski Sabor. 

maja-fel-hrvoju maja-fel

palfi-fel

Na slici možete pročitati komentar i “čestitku” gđe Fel upućenu Hrvoju Runtiću koji je na listi Živog zida ušao u Sabor (i naravno preko živozidaškog medijskog korištenja nesreće obitelji Fel), a nije prezao ni od prijateljevanja i razgovora sa Savom Štrbcem samo da bi smjestio svoju neradničku guzicu u Sabor. Potom se brže-bolje odrekao svojih lopovskih prijatelja živozidaša i postao svetac. Danas od njega u Saboru nema ni glaska.
Na drugoj slici je oproštajna poruka gđe Fel živozidaškim prevarantima, a na trećoj komentar Vladimire Palfi koja je kao prekaljena lažljivica i kleptomanka i dalje pokušavala zavarati gđu Fel praznim obećanjima.

fel-zz
Sinčić i njegov bivši kolega Dušan Cvetanović (danas SH) – između njih gđa Fel

Pernar ovih dana luta po Zagrebu od jedne gimnazije do druge i kao medicinski brat prodaje svoje neznanje o monetarnoj politici našoj djeci. No, to nije sve; on ih nagovara i na “markiranje” s nastave. Njegova kolegica Palfi je krivotvorila svoju diplomu, pa je mudro prepustila pola svog osvojenog mandata Branimiru Bunjcu, prije profesoru povijesti, koji se sav sretan dohvatio saborske plaće jer će tako lakše moći otplaćivati svoje kredite. On se naravno pravi lud i nema pojma o tragičnim sudbinama žrtava i tzv. “branjenika” živozidaša kao što je bila i gospođa Fel. Bivši profesor povijesti nema ništa protiv toga da njegov kolega iz “abecede demokracije” rastjeruje djecu s nastave. Štoviše, koliko sam primijetila, nitko od odgovornih iz obrazovanja i znanosti nije dosada još reagirao na Pernarov potpuno luđački i nezakonit pohod na zagrebačke škole i gimnazije. Klinci, ko klinci, koriste dobru priliku za markiranje i naslikavaju se s tom budalom, a on to lijepi na fejs. Ministarstvo obrazovanja i znanosti šuti. Ministarstvo kulture također. To im je vjerojatno “cool” i napredno. Nitko ne štiti našu djecu od vrlo opasnog ponašanja jednog očito sasvim poremećenog čovjeka. Taj lik uči našu djecu kako je normalno markirati nastavu, prodavati zjake i prijevarom birača ući u Sabor. Njegovi birači su i dalje osiromašeni i ovršeni, a mnogi pred deložacijom. Za ovu situaciju su mediji jednako krivi, jer su baš kao i HOP portal, još prije pune tri godine mogli doći do svih afera i manipulacija živozidaških čelnika do kojih smo i mi došli. No, u ovoj zemlji očito nitko ne želi raditi svoj posao kako treba. Želite li svojoj djeci prenijeti kako je dovoljno da markiraju nastavu i slušaju budalaštine medicinskog brata o monetarnoj politici, bolje vam je da odmah ispišete djecu iz škole. Jer, u ovoj se zemlji ne cijeni obrazovanje ni rad, cijeni se samo lopovluk i laž.

Pernara su u petak nosili van iz sabornice jer nije poštovao saborski poslovnik i opetovano ga kršio. U utorak se vratio u Sabor i izjavio da će isto činiti i dalje. Štoviše, njegov kolega Bunjac je prijetio Reineru i Saboru prijavom. Dok njegov kolega “prosvjetni radnik” protestira protiv Saborskog rada i reda, Pernar obilazi škole i uči djecu neradu i neredu.

Cirkusijada se nastavlja, ali ovoga puta ona ide i na račun vaše djece. Sudovi ne procesuiraju Pernara zbog šaranja grafita, jer ga Sabor štiti. On ne poštuje Sabor, pa ga iznose van. Vani napada našu djecu svojim nebuloznim pričama i drži im predavanja. Usput se šverca u tramvaju, jer on to može – on je saborski zastupnik. Ne diže se na hrvatsku himnu jer ju ne poštuje i jer mu ništa ne znači. Kada se šarlatane bira u Sabor, onda moramo očekivati i da nam se država pretvori u cirkus.

http://arhiva.hop.com.hr/2015/06/sincicu-plati-prekrsajne-kazne-aktivistima-i-deloziranima-ionako-si-dobio-novac-od-naroda-za-poraz-na-izborima/

ŽRTVA ŽIVOG ZIDA: “Trošilo se oduvijek na promociju, a preko najnesretnih ljudi penjalo se do slave.”

Ingrid Runtić

HOP