HOP

Poljud je produkt huliganstva vlasti, pljačke i deložacije naroda, ovršenog i protjeranog

U emisiji RTL dnevnika regionalna novinarka Mirjana Hrga cijelu se emisiju čudom čudila zašto je Torcida divljala po stadionu. Tome se pridružio i naš vrli ministar Orepić koji otkriva kriminal u stilu nedaj bože da ga otkrijem. Fenomen Torcide je ipak fenomen društva koje fenomenalno izvrće stvari. Lažljivo, pokvareno, trulog novinarstva navalilo je na Torcidu.

Zašto se dogodila Torcida i ponovo će biti Poljuda?

Država je ugasila 27 banaka i štedionica bez nekog velikog progona lopova, narodnim novcem sanirala ostatak opljačkanih banaka u vrijednosti oko 12 milijardi (!) dolara i onda ih prodala za jadnih 5,6 milijardi kuna. Za zahvalu narodu iseljava ga deložacijama iz Hrvatske, jer narod mora platiti i pljačku banaka i svoje dugove i zelenaške kamate. Kaže maćehinska država u Ustavu kako je dom nepovrediv(!)

Zagrebačka banka godinama u osnovna sredstva nije ubacila zgrade koje posjeduje, a većinu osnivača je upropastila. I nikome ništa. Propuste je platio narod.

INA je prodana Mađarima, a samo jedno naftno polje vrijedi više od cijene prodaje, da bi sada sve dosadašnje lopovske vlasti odlučile INA-u vratiti Hrvatskoj opet pljačkajući narod, dok nitko od svih lopovskih vlasti nije nikada odgovarao za pljačku INA-e i građana, pa niti kod svevišnjeg Orepića nije bolje. Kaže on neka se Torcida srami, ma srami se Orepiću . Ova devijacija produkt je nerada institucija.

Iz Srbije stalno stižu prijetnje; Vukovar je srpski, Hrvati su pokatoličeni Srbi, Šešelj i Vulin prijete novim osvajanjima, Vučić trulim “migovima”, klinci i odrasli Srbi prijete po Vukovaru i Vrginmostu, napadaju policiju, mirne građane, a sve to drug zastavnik Orepić ne vidi, nego on i neokomunistička lopovska elita progone “desničarsko novinarstvo”, divljaju zbog pozdrava “za dom spremni”, a neki sudovi oslobađaju osobe koje pozdrav izgovaraju?! Pa tko je tu lud? Hrga i slični novinari nazivaju pozdrav ustaškim, a suci presuđuju da on nije ustaški? Tko je onda problem narod ili pokvarene elite?

O Rijeci. Neprimjerenih uzvika je svakako bilo…ali… Rijeka je nukleus svih mržnji prema Hrvatskoj. Tko je na čelu Rijeke? Retardirana neokomunistička stranka SDP koja se i dalje zaklinje u masovnog zločinca Tita dok proziva ustaše i Pavelića. Znači širi mržnju svjesno prema narodu. Frljić je javno širio tu zločinačku politiku kroz kazalište,dok nas je javno sramotio u Poljskoj, gdje je zaradio i državni progon. U njegovo a ne naše kazalište na dan proslave Oluje pozvan je najveći širitelj mržnje u Hrvatskoj i prema svjedočenju Nenada Vlahovića najveći lopov u državi Milorad Pupovac, koji piše komunističke biltene o širenju mržnje?! Pa tko je tu više normalan? Taj čovjek je sa Plenkovićem suradnik u vlasti, a na proslavi srpskog Božića u HND-u dovodi srpskog dužnosnika koji prijeti državi Hrvatskoj. Vedrana Rudan otvoreno piše kako joj se gade Hrvati. Takvu Rijeku želimo? Rijeka koja je prepuna korupcije, a dijeli lekcije ostatku države. Rijeka koja ne zna presuditi za zločin koji je napravljen mladom čovjeku sa Raba Maškarinu i zločin odlazi u zastaru? Dok sa  druge strane štiti mržnju nad Hrvatima?

Premijer šuti, ali narodu je više dosta srbovanja i srpskog nacizma u Hrvatskoj. Dosta je narodu i srpskih svećenika koji na pravoslavna groblja ne puštaju hrvatsko znakovlje ili su kao korenički  i pakrački popovi dio terorističke organizacije za vrijeme domovinskog rata! Za takvo svećenstvo Hrvatska je dala pola milijarde kuna do sada. Pupovcu za širenje mržnje Hrvatska daje desetke milijune, a na drugoj strani bi progonila Torcidu?  

Čemu se čudite? Najbolji hrvatski obavještajac Dragan Lozančić je istog trenutka smijenjen, jer je u svome izvješću napisao kako je u Hrvatskoj “u pojačanju” četništvo. To je previše izazvalo Pupovca, jer bi se netko mogao sjetiti kako su i njegova braća rušila Hrvatsku, pa je čovjeka trebalo brže bolje smijeniti. Tada je i veliki kovertodomoljub Bujanec bio za smjenu Lozančića, baš kao i najveći novinarski uvlakač Domagoj Margetić. Čovjek koji je završio najviše škole u SAD-a i mogao u miru živjeti u Americi, ali se uključio u domovinski rat, predavač na NATO skupovima, čovjek koji je otkrio glavnog teroristu u Belgiji, te je sudjelovao u pregovorima sa Iranom oko nuklearnog progona, miran obiteljski čovjek, nije bolji od novinarskih pretilih pametnjakovića sdpa i hdza Bujanca i Margetića. Zemljo otvori se. Danas je rehabilitiran.

Kada sve to saberete ostaje činjenica da je za sve sada kriva po komunistima, lopovima, izdajnicima i trećerazrednim nestručnjacima- Torcida.

Moje skromno razmišljanje je produkt drugačijeg stava, situacija je dio huliganstva novinara, političara, srpskih nacista i profesora na fakultetu. Ako jedan profesor na Filozofskom fakultetu poput Mate Kapovića kaže  ‘Serem se na Bleiburg‘ a neki ušminkani profa Klasić izvrće povijest, a HAVC snima falsifikat povijesti o ubojstvima u Dvoru u kojima okrivljuje HV-u, mora se dogoditi Poljud, jer narodu je više dosta izdajničkih vlasti koja ga ostavlja na  Bleiburgu i daje u ruke zločincima, narodu je dosta Škabrnja, Vukovara, Nadina, Borova sela i srbovanja po državi te u medijima, komunista i njihovih lopovluka u HDZ-u i SDP-u. 

Jedna kapovićevski pozdrav svima njima; ” ajde više ne serite”.

gl. urednik Igor Drenjančević

HOP