HEROJ KUTINE I PUŠČE BISTRE POZIVA NA LINČ: VSE BUM VAS TUŽIL I IZVREĐAL

0
2842

Damir Markuš sam po sebi i nije toliko zanimljiv, ali je nadasve opasno i znakovito na koji način takve osobe kao Markuš javno pozivaju na linč protiv ljudi koji se usuđuju izraziti drugačije mišljenje o njegovim “junaštvima”. Naime, Markuš prvo ispod objave našeg današnjeg članka prijeti tužbom vlastitom suborcu, branitelju Darku Kovačiću te potom na svojem fb profilu u još jednoj objavi u istom tonu poziva na linč protiv Kovačića i svih onih koji se usuđuju drugačije misliti. Na taj način pokušava zastrašiti i sve ostale kojima također prijeti tužbama.

markaš prijeti kovačiću na hop.p markuš o kovačiću 23.3

Markuša je netko mudriji od njega izgleda upozorio da je otišao predaleko sa svojim divljačkim prijetnjama, pa je ubrzo nakon prijetnje tužbom Kovačiću ispod naše objave, izbrisao svoj komentar. Očekujemo da će uskoro izbrisati i svoj vlastiti status. Ponavljamo: u slučaju Markuš je HOP portal postupio korektno, iz obzira prema njegovoj obitelji, o čemu imamo sve dokaze. Demanti niti jednog našeg članka o slučaju Markuš nitko nikada nije zatražio. Međutim, i dalje stižu prijetnje i vrijeđanja od njega samog, kao i od strane njegovih obožavatelja, što ćemo sa svoje strane prijaviti nadležnim institucijama.

markuš zadnja poruka
zastrašivanje D. Markuša poslano u inbox I. Runtić

Ono što je Markušu dozvoljeno kako bi naknadno uklonio svoje prijetnje, (brisanje vlastitih komentara) – portal Dnevno naplaćuje linčom protiv HOP portala iako je odavno izbrisan naš prvi i nepotpuni članak o Markušu. Markuš je bio toliko bezobrazan  i bezobziran da je u inbox našoj novinarki slao prijetnje sudom zajedno s linkovima na članke Dnevnog. čime je jasno pokazao svoj nasilnički karakter i uznemiravao naše novinare.

Ali, zastrašivanje ekipe HOP portala još nikada nije upalilo, pa neće ni ovog puta.

Uredništvo HOP portala