EU čestitala Vučiću, bliskom prijatelju srpskog zločinca iz Škabrnje V. Vidovića pobjedu na izborima

0
1346

Prema pisanju našeg tiska Europa je oduševljena pobjedom A. Vučića na predsjedničkim izborima u Srbiji. Šešeljev učenik, blizak šešeljovom osiguranju iz rata u BiH Vasiliju Vidoviću , poznatom ubojici iz Škabrnje i Stupnog dola, te sa Ilidže najbolje je rješenje za europsku Srbiju.

I naši politolozi trljaju ruke, jer će Hrvatska i Srbija moći i dalje koristi igrokaz mržnje i fašizma kad slučajno u javnost dospije neka od pljački korumpiranih vlada. Ivica Dačić već se nudi kao glavni glumac u tome igrokazu.

Ako netko preduboko zakopa po kriminalu INA-e, javit će se drug Dačić i počet urlati kako su svi Hrvati ustaše. I naravno skrenuti priču na ustaše i četnike, kako bi u miru mogli komunisti svih ex Jugoslavenskih zemalja krasti. To je europska politika regije.

Kada bude neodrživo njihovo stanje i narod doveden do gladi, imaju oni rezervni plan, proglasiti će partije na vlasti protunarodnima, ponuditi novu Jugoslaviju kao ideju, a ako uspiju u tome naumu sve će prikriti stvaranjem veće države. Igmanska inicijativa ionako trabunja da govorimo istim jezikom, Srbi su ukrali iz hrvatskog jezika riječi dijaspora i domovnica, pa će za dvadeset godina govoriti kako su to sve srpske riječi. Tako nas kradu stoljećima u svezi jezika, ali naši politički tutleki jedino što znaju reći je zajednički jezik.

Ujedinjuju nas opet kako bi prikrili krađu, a propast Agrokora došla je kao naručena.

HOP