Ekskluzivno srpski terorizam: Članovi (7) “Četničke omladine” su palili Dalmaciju

0
5068

Sve vodeće hrvatske novine od Večernjeg do Jutarnjeg prenose danima informaciju kako su dvije djevojke potpalile vatru ispred srpskog sela, dok informacije desničarskih medija o srpskim potpaljivanjima Hrvatske opravdavaju ista glasila  maloljetničkom gluposti, igrom, nepažnjom i neuravnoteženošću. Priča o dvije Hrvatice je podosta nategnuta, a o tome govori i naša proslavljena pjevačica Meri Cetinić.

“I tako cijeli dan trube na TV o djevojci koja pali jer mrzi Srbe, a stotine drugih požara su zapalili mladići koji su se “igrali”, starica koja je bacila opušak, bolesni piromani….I još stave sliku djevojke koja je prije par mjeseci ubila svoju rodicu!?…jadno…Imaju li ovi mediji i novine imalo savjesti i profesionalnosti….?
Evo komentara od Šime Ušljebrke: Jutarnji i Zadarski širite dezinformacije. Upravo sad sam u Brgudu o kojem pišete laži. Slike ne mogu staviti neznam zasto. Brgud nije uopće gorio. Gorilo je od Brguda do Lisičića.

Sto se tiče cura koje su uhićene osobno poznajem obadvije. Jedna (mlađa) Martina ide u Benkovac u školu za djecu s posebnim potrebama a druga je iz “socijalno ugrozene” obitelji i išle su vidit di gori.

Jutros su uhićene zbog paleži jer su viđene na požarištu. Mlađa je puštena kući, a starija je zadržana u pritvoru jer je “plodno tlo” za policiju! Ove pi*darije sto pišete da je zapaljeno zbog nacionalne netrpeljivosti su obične gluposti! Požar je bio izmedu Brguda i Lisičića a u Brgudu nije izgorilo nit je gašeno išta. Imam slike pokazati koje su slikane sad!!!!!! ŠALJITE DALJE LJUDI !!”-piše na svome profilu M. Cetinić

Drugim riječima mediji lažu. Jedan portal išao je tako daleko da čak tvrdi kako će Pupovac ovo desničarsko huškanje na Srbe koristiti u svojim biltenima po uzoru na jugoslavenske komuniste.

Naš portal došao je do imena i prezimena 7 mlađih punoljetnika srpske nacionalnosti koji su sustavno potpaljivali požare po Dalmaciji, petorica su iz dalmatinskog zaleđa, a dvojica su iz Srbije. Svi su oni položili zakletvu u terorističkoj organizaciji koja se zove Čenička omladina. Podružnice ova organizacija ima u svim državama bivše Jugoslavije. http://udruzenjecetnika.blogspot.co.at/

čo

Prema otiscima na karnisterima i svjedočenjima pojedinaca otkriveni su krivci podmetnutih požara. O tome se u Hrvatskoj šuti jer se radi o terorizmu. U isto vrijeme u unutrašnjosti Hrvatske i je pokušan teroristički čin kojim se htjela stvoriti kaotična situacija i međunacionalni sukobi krvoprolićem. O tome ćemo isto uskoro detaljno objaviti činjenice.

HOP